Dilankaraman muallimehanimmom5 çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 rabbim evladinizi size bağışlasın 🙏
Dilankaraman mutlugebeee bizim ciğer geliştirici vuruldu,öyle yapıyorum sütümü sagiyorum hergun hastaneye götürüyoruz. Amin inşallah canım rabbim bebeğini sana bağışlasın 🙏
mutlugebeee Dilankaraman o zaman hiç korkma insallah ilaçları biter bitmez çıkarırlar, sağsalim gelir evine insallah minik💖
oguzweannesi Dilankaraman rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Kilosu gayet iyi bence 1 haftaya falan kucağınıza alırsınız Allah’ın izniyle rabbim analı babalı büyütsün 🥰
Sevgidenn Dilankaraman öncelikle tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı diliyorum.🌺 Kafa ölçüsünü merak ediyorum sakıncası yoksa.🙏🏻 Benim bebeğimin kafası küçük. Erken doğum riskim de var. Kafa çapı kaç cm doğdu sizin?
Dilankaraman Sevgidenn inşallah canım teşekkür ederim 🙏 32 cm kafa çapı ama bizim kafamız ultrasonlarda da 1 hafta önden gidiyordu canim
Asibel Dilankaraman kardeşim 34de doğum yaptı 1600 doğdu 1 hafta 10 gün falan kaldı küvezde maşallah sizinkinin kilosu iyi en yakın zamanda kucağınızda olur inşallah 💕