bircicekannesii papatya-123 Ben direk park yatak aldım ama bu devasa büyüklerden değil normalinden anne yanı olma özelliği yok indirimden 800e aldım daha yenice. Siz böyle yorum yapmışsınız park yatak konusunda ama bilemedim şimdi
papatya-123 bircicekannesii Benimkide böyle, 70×110 benimki. Yatağın yanına yaslayamadım. Yaslasam yataktan inene kadar epey sürünmem gerekecekti zor olacaktı. Bebeği kendi yatağımıza alsak çok sıkışıcaz babynest ile. E mecbur benim yanımda duracak iki saatte bir emzirme olayları falan. Park yatağa git gel yapmak istemediğim için sunny baby anne yanı aldım ikinci el. 244 liraya aldım tertemizdi. Bu şekilde yani yoksa park yatak güzel tabi ki sadece 244 liraya yatak alabiliyosam park niye aldım şimdiden diye düşündüm. 6 ay sonra duruma göre alırım diye düşündüğüm için yer yatağı dedim. Böyle yani ama bebekler değişken belki de park yatağı açıcam bilemeyiz
Hlt-seyma21 Mavistez uni baby şuan hepsi burada da 800 TL anne yanı park beşik bakmanı öneririm hemen Uni Baby Lindo Oyun Parkı Bebek Beşik 70×120 Cm https://www.hepsiburada.com/uni-baby-lindo-oyun-parki-bebek-beik-70x120-cm-p-HBV000017SSCZ?magaza=bebe+365&url_src=ios-product-detail
Hlt-seyma21 ESEN_VELI12345 ben anne yanı park yoyko aldım memnunum çok kullanışlı bir bak canım istersen o da indirimde
Nurakaln Mavistez civilde 300 lira civarında beyaz ahşap şeklinde var ben aldım ve cok memnun kaldım 1 buçuk yaşına kadarda yatabilir baya kullanışlı
DeryaPekerr Mavistez Aynı ürün trendyolda da var gene e bebek marka tükensin geri geliyor devamlı olan ürünleri ben sürekli takip ediyorum canım
Yesimmira34 Mavistez ben dolap uygulamasından sepet beşik aldım 400 tl ye hemen hemen r ay oldu alalı ordan bak uyguna bulursun
Yldzsenk Ben de e bebek den 700 TL ye almıştım.Ekim gibi. Şuan 900 TL galiba. Hem boyu ayarlanıyor ,hem reflü yatağı olabiliyor , hem sallanıyor ,istersen sabitliyorsun yanında müzik kutusu da var, ledli.😊Modeli baby plus Side anne yani besik
Defneismam Mavistez bende yeni aldım yoyko anne yanı park beşik yan tarafı iniyor ve. Yataga sıfırlanıyor 1.500 tl ye aldım daha yeni
Nilizze ESEN_VELI12345 prego anne yanı beşik aldım oda yapamıyorum bende1300 1500arasıydı aralıkta 4-5 yaşa kadar kullanabilir dediler
Tubikiii Mavistez kesinlikle tavsiye ederim bebegen Beşik. Yiğenim 8 aylık gündüzleri kardeşim hala onda yatırıyor ve 300 TL civarı Allah izin verirse bende ondan almayı düşünüyorum yanıma
Zaferesra0204 Mavistez instagramda albebek diye bir sayfa var 190 liraya anne yani besikler var bakabilirsnz fikir olur 🙂