Sedaa6025 Kızlar 38. Haftamdayim eşim 2 gün önce test yaptırdı pozitif bende bugün ilçe sagliktan gelmelerini rica ettm test yaptırdım ve pozitif morelim çok bozuldu 2 hafta kaldı doğumuma gerçekten inanamıyorum
Minoo01 Sedaa6025 hiç moralini bozma. Moral çok önemli. Benim normalde perşembe doğumum vardı ama maalesef bizde pozitif çıktık. 1 haftadır karantinadayız. 2 yaşına yakın oğlum var oda hasta 1 haftadır ama moralimi yüksek tutuyorum. Vardır bir hayır diyorum 🙌🏼 Çok geçmiş olsun sizede.
Gizemin-minnakI @Sedaa6025 aşınız var mıydı nasıl geçiriyorsunuz ? Bende domuz gribiyim . Aynı şekilde doğumuma 2 hafta kaldı . Antibiyotik ve parol kullanıyorum . Sizde parol kullanabilirsiniz . Bol meyve tüketin . İnşallah en hızlı şekilde iyileşirsiniz.🤲🏻
Sedaa6025 Gizemin-minnakI hayır aşilarim yok tercih etmedim dizede geçmiş olsun şuanlik birşeyin yok ama umarım ilerleyen zamanlarda olmaz
Lifeis Sedaa6025 dilerim hafif atlatirsiniz. Benim asim var ama iki gün bacak ağrısı yaşadım parol fayda etmedi. Tat koku hiç yok. Yarın doğumum var. Allah şifa versin size de. Eşim yanımda olamayacak çocuğunu eve gelince görecek. Psikolojik olarak çok zor ama hayırlısı diyoruz yine de.
Minoo01 Lifeis çok geçmiş olsun 🙌🏼 Negatif olunca mı doğum oluyor yoksa pandemi bölümün demi olacak doğum ?
Sedaa6025 Lifeis bende sürekli bunu düşünüyorum malesef oysaki 9 ay boyunca hastanede birlikte hayal etmiştim Allah herşeyin hayırlısını versin yinede
Sedaa6025 Minoo01 çok teşekkür ederim dizede çok geçmiş olsun şuan çok aşırı bir salgın var evden hastane harici çıkmama rağmen covid oldum hala inanamıyorum
Sedaa6025 Minoo01 şuan 38. Haftamdayim eger karantina sürem bitmeden gelirse pandemi bölümünde olucak
Minoo01 Sedaa6025 benim doktorum negatif çıkarsan karantina bitmeden gel dedi. Özele gidiyorum. Ama dediğiniz gibi karantina bitmedeb yani ben test yaptırıp negatife dönmeden benim de aynı. Şehir hastanesine gidicem. Geçmiş olsun 🙌🏼İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.