Ciceekanne bak smdi dogum yaptım sezeryan hic bi sorun yoktu doguma kadar ama sonrdan bebekte morarma vardı die solunumdan dediler yogun bakıma aldılar pislikler oysaki solunumu cok iyidi sorun kalbindeydi e doktor bunu farketmedi 3. gün bizi arıyo diyo kalbinde sorun var acil ameliyat biz herseyi ayarladık tabi ambulans ucak vs tam hastabeden sevk edilicekti bebegm vefat ett dayanamadı küçüğüm :( sonra ben toparlanamadım cok istedim bi cocgum olsun hemen ama doktor bana en az 6 ay bekle dedi ben bekledim 6 ay sonra doktora gittim gebelik istyorum dedm doktorumu deyiştirmistim o doktorda ve o bebegimin vefat etigi hastaneye gitmedim birdaha her gitigmde aglıyordum hala gitsem nefesim kesiliyor eksık bırsktı orası beni :( doktor benden tahlil istedi dkişin vs iyi dedi tahliler cktı tsh 0 bu şartlar altında asla gebe kalamazsın kalsan bebek sorunlu olur bilmem ne diyerek beni hayatab sogutu aglama krizlerne girdim zaten korkularım vardı benim o pislıkte oyle dedimi ben hepten öldüm dayanamadm aynı gün başka doktora gitm profesor endokrin doktoruna gittim bana dedi korkma olabilicek birşey bogaznda nodul var ondan oturu oynamıs tsh ama icin rahatlasın istiyorsan 1 ay sonra git kan ver bakalım deyişmiş mi deger 1 ay sonra kan verdm ilac kulanmadım hic tsh oldu 12 doktor cok sasırdı bu basıl boyle olur dedi 0 dan 12 ki tsh gebelik icin cok degerli bir seymis 2.4 arası olması lazm en az ve en kotu galiba sonra benden biyopsi istedi yaptm ankara giti sonc temz ama 6 ay düzenli kontrollu dedi sindigrafi de cek dedi radyasyonlu ilac onuda yaptım onda en az 3.6 ay gebelik icin beklemem lazm mıs 3 ay bekledm bol su ictim radyasyonu ataym die vs sonra gitim doktora gebelik istiyorm dedm tedaviye başladı euthyrox 50 mg hamile kalsan gel her ay kontrole kan ver baktır ihmal etme sakın dedi gebelik düsün artk dedi düsündüm 1 ay denedm olmadı e ben korkuyorm tabi zaten sornlarda cktı esimn işleri kotu giti armz cok kotuydu vs derken psikolojm bozkdu doktora gitim kadn dogm agladm hocam cocgm olmuyo dedm 1 ay denedm oysakı ama o ilk gitgm kadn dpgm beni oyle bi korkutu ki kanıma işledi resmen sonra bana letu die ilac verdi yumrtalık buyutucu tedaviye başladm yani onun icinde 1 hfta kulndım gitim büyümemsti yumrtalklsrım yumurta büyütücü igne verdi catlatan igne verdi ilişki gününü soyledi ve ay sonu adet oldum :( yine başka doktora gitim anlatm ona o beni motive eti geçmişi unut onune bak ilacını alsatma klomen verdi yumrtalk büyütücü onu kulandm zamanında gitim doktra vs gebe kaldım sonra alahıma bin şükür🙏🏻 suan 30 hftalık hamileyim kontrolerme gidiyorm ve her gün kalbim agzımda atıyor hazırlkta yaptm diyernde olmadı bunda yine yaptm besk dolap herşeyi aldım kyft ceyiz anem hepsini yeni baştan yaptı digeri erkekti bu kız cnku 😢 alahm kucgma almayı basip eder inşallaj yani 2 satırda anlatım ama omrumden 10 yıl gitti bu süreçte oglumun mezarı var gidiyordum oncden hamile oldgmdan beri 1 kez tek gitim vicdan azabı duyuyorm acaba anem beni hemen unutu diyormudur bilmiyorum o kdar karmasık ki duygularım anlatsam sabaha kdar bitmez tek dilegim bunu saglklı kucagma alaym adını ahsen bıraktık 🙏🏻