FATO____ Problem diyorum çünkü uyuyamıyorum tam yatağıma giriyorum boğazımda Bi düğüm nefes aldırmıyor uyutmuyor.. Son ayda uyku problemi olduğunu duymuştum ama daha son haftaya 3 hafta var benim başladı varmı benim gibi başka 😒 yada buna çözüm bulmuş biri
minikbebegim19 FATO____ gözümden uyku akıyor uyuyamadıgım için başım ağrıyor Midem yanıyor çok aşırı ne yesem yanıyor Huzursuz bacak sendromum var 1 2 saat uyuyordum artık oda yok bide diyorlar ki bol bol uyu bebek gelince uyuyamayacaksın. Şimdi de uyuyamıyoruzzz 🥴🥴🥴🥵
Beybisininannesi FATO____ bende de o düğüm oluşmaya başladı Sanki arada boğazım ciğerlerim şişyor da yeterince nefes alamiyormuşum gibi.. Temiz havaya uzatıyorum kafami ancak o şekilde rahatlıyorum..
FATO____ minikbebegim19 evet Malesef öyle bacak sendromunz için ayrica geçmiş olsun 🙏🏻 askerlik gibi resmen hayırlısıyla dogursakta kurtulsak sağlıkla gelsinler
Gkcdila minikbebegim19 aaaah ahhh bitmeyen çilem huzursuz bacak sendromu yatak batıyor artık napcağımı şaşırdım uykusuzluktan
minikbebegim19 Gkcdila duşa gir canım birde ben şortla geziyorum deli gibi soğukta alıyor ondanda oluyor olabilir doktora söylesek krem falan vermez mi kii doğumdan sonra gitmeye çalışacağım umarım çözümü vardır ilaç milaç
Gkcdila minikbebegim19 benim öncesinde de vardı hamile kalınca her gece yaşıyorum uyuyamıyorum hep akşam 10 da başlıyor çıldırcam. Doktorum sadece magnezyumu arttırabileceğini söyledi ikiye çıkardı değişen bişey yok. Uyku için pasifflora falan mı istesem sorcam zarar vermezse.
Beybisininannesi minikbebegim19 aslında genelde aç olduğum zamanlarda oluyor bunlar. Sanırım hızlı kilo aldım onunda etkisi olabilir
FATO____ Gkcdila ben parol böle kullanmıyorum korkuyorum ama tabi yine de sor doktoruna sormadan alma ilaç 🙏🏻🤷♂️
minikbebegim19 Gkcdila neden olmasın ki eminmisin dpkt r bana ilaç vermşti hamile değilken. Onları da içemedim hamilelik şüphem var diye
Gkcdila minikbebegim19 ben çok araştırdım genetik annemde de var. Bir tane ilaç var parkinson hastalığı tedavisinde kullanılan o da yıllar sürüyormuş iyileşmesi