Milemninbir Merhabalar arkadaşlar Ankara etimesgutta oturuyorum yeni taşındım buraya detaylı ultrason için uygun hastane önerisi olan var mı acaba yardımcı olur musunuz ?
Zmr Bende Etimesgut Tayım izne geldik Doğum için doktor arıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz birde kaçıncı haftadasınız detaylı için bende arayışta olacağız
Milemninbir Zmr canım benimde dahaca gittiğim bir doktor yok ki arayıştayım 17+2 benim ikili taramayı hava hastanesinde yaptırdım geçen hafta burda ana detaylıyı nerde yaptıracağımı bilmiyorum
Zmr Milemninbir ben dün Etimesgut daki özel Etimed Hastanesine gittim detaylı için sıra alamadık bugün Zekai tahirde detaylı ultrason yaptırdım doğumu etimed de yapmayı düşünüyorum Alptekin hoca çok ilgilendi tavsiye ederim birde yeni mahalle hastanesi çok iyi demişlerdi
Milemninbir Zmr bi yakınımda etimedde Emine hanım varmış onu önerdi çok doğumunu da orda yapmış çok iyi diyo
Zmr Milemninbir devlet hastanesi olduğu için ücret alınmadı sıra aşırı çok öğleye kadar detaylı bakıyorlar doktorum başka ilden geldiğini söyle bugün alsınlar dedi o gün bakıldı.
Milemninbir EsenPelin Peki canım çok teşekkürler araştırıcam cinsiyet söylediler mi durumu nasılmış bebişinin
Milemninbir EsenPelin benim de daha 17+4 olduk bugün şimdiden araştırıyorum her yerde randevular dolu ya cinsiyet daha önceden söylendi mi size
Milemninbir EsenPelin 12+ 3 te İstanbul’da doktor erkek tahminde bulundu ama değişebilir demişti bakalım bu sefer ne oluyo