Passion_ merhaba. Bugün Hasan urcu da ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür herşey normal dedi. Sadece suyu üst sınırda fazla biraz dedi. O da sanırım gebelik şekeri kaynaklı. İlk hamileliğimde vardı bunda da vardır dedi doktor. Hasan urcu gayet ilgili davrandı. Aynı ölçümleri tekrar tekrar yaptı. Bir iki defa cinsiyetine tekrar baktı. (Mustafa bey ilk 14 haftalıkken erkek demişti değişmedi. Doğru bildi yani) gitmeden yarım saat önce çikolata yemiştim. Çok hareketli çok güzel pozlar veriyor dedi. Pozisyonlar da uygun olduğu için sanırım 20 dk falan sürdü. Ama herşeyine baktı. Ben memnun kaldım. Biraz sessiz konuşuyo her söylediği anlaşılmıyor ama ben ara ara sordum bi problem var mı diye açıkladı o da. Renkli gösterdi birkaç farklı pozunu. İstersenşz foto çekin dedi. Tekrar açtı aynı pozları. CD de var zaten hepsi dedi.orgablarını siyah beyaz bakmamız lazım renkli iyi gözükmez dedi. Böyle geçti yani. İlk gebeliğimde Mehmet şimşek e gitmiştim o da 20 dk falan sürmüştü.ne kadar sürdüğü bebeğin pozisyonuyla alakalı bence. Gitmeyi düşünürsen tavsiye ederim Hasan urcu yu.