ozge07070 Hamisssss inşallah geçer bi an önce ben Taner beye yazmıştım bebeğe zararı olur mu diye olmaz dedi Redoxan eff tb Felix D3 damla kullanabilirsin dedi bol su iç dedi bide
ozge07070 Hamisssss bu ara covid olan çok dikkat etmek gerek canım inşallah hafif geçer atlatırsın bi an önce 🙏🏻
ozge07070 Hamisssss canım nasıl oldun iyi misin daha doktora gittin mi ben salı günü gidicem kontrole ☺️
Passion_ Siner canım benim ben bugün gittim Mustafa Bey 11. Hafta 12. Hafta 14. Hagta ve son olarak bugün 15. Hafta olarak cinsiyet konusunda %99.9 eminim dedi hatta bize görüntüsünü verdi. Haberleşelim demiştik ve o yanılmadı. 😅😅
Siner Passion_ yanılmıyormuş kolay kolay geçen gün arkadaşımla da konuştuk. Ultrason bilgisi iyi demekki gerçekten😂hayırlısı artık sağlıcakla doğsunlar inşallah🙏🙏🙏buarada unutmadığınız teşekkür ederim. Mutlu etti🥰🥰
ozge07070 Hamisssss çok sevindim canım ☺️ Kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım bende salı günü kontrole gitmeyi iple çekiyorum🥰
ozge07070 Hamisssss evet canım Allah’ın izniyle az kaldı inşallah darısı senin ve bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah rabbim bu duyguyu tattırsın isteyen herkese 🙏🏻🥰♥️