ozge07070 Ayseguldev canım ben memnun kaldım iyi davrandı gayet doktor 15 dakika falan sürdü eşim telefondan renkli görüntüsünü çekti siyah beyaz çıktı verdi
Hamisssss ozge07070 evet o zaman bu fiyata da zam gelmiştir büyük ihtimalle 🙈 bende haftaya pazartesi giricem detaylıya inşallah 🤗
Slntstn Firu123 sizin kaç haftalık ben çok erken diye sormadım yan komium aralıkta doğum yaptı normal 5000 di
Firu123 Slntstn evet banada yılbaşından önce verdikleri fiyat oydu ama fiyatlarda değişme olmuş ben 33+5 tahmini doğuma 44 gün var
Slntstn Firu123 hayırlısı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah kilo durumu nasıl sizin ben biraz kilolu hamile kaldım diyet yapmam lazım
Siner burco merhaba cinsiyetinizi Mustafa bey de mi öğrendiniz. Ben de ona gidiyorum da. Size kaçıncı haftada söyledi söyledikten sonra değişti mi onu öğrenmek istemiştim
Siner burco teşekkür ederim bana da 14. Haftada %100 dedi ama burada değişenleri gördükçe yanılmış olabilir mi diyorum:)
burco Siner bize 12 ya da 13te olması lazım erkek gibi duruyor ama %100 demiyorum kesin sonucu 16-17den sonra soylicem demişti ve öylede oldu %100 sonucu söyledi işte sonrasında