Passion_ Siner anladım canım şüphelendiğim bi durum varmıydı? Ben özellikle geceleri çok su içiyorum mesela ben de de olabilir diye arkadaşlar söyledi ama bakalım bide bebiş biraz büyük benim önden gidiyoruz onda da belli olabiliyormuş
Siner Passion_ zaten benim ilk hamileliğimde çıkınca ilk randevuda doktor muhtemelen bunda da çıkar şimdiden dikkatli git demişti. Dikkat etmeme rağmen bebek hep bir hafta kadar öndeydi. Son olarakta ayrıntılıda suyu üst sınırda çıkınca oradaki doktor muhtemelen şeker kaynaklı demişti. Her türlü bekliyordum yani çıkmasını
benito Siner Ben de medstara gidiyorum kontrollerime, testi devlette yaptırırım diye düşünmüştüm ama çok uygunmuş fiyatı, hiç devlete gitmeye gerek yokmuş test için
Siner benito aynen bence de gayet uygun. Devlete de gitseniz içeceği kendiniz alıyorsunuz zaten bildiğim kadarıyla. Uğraşmaya gerek yok hiç. Siz kime gidiyorsunuz medstarda
benito Siner mustafa sağlama gidiyorum. Daha yolun başındayız biz 8+4 olduk ☺ önümüzde ikili tarama testi var. Onun fiyatını öğreneceğim bi. Umarım o da şeker yüklemesi gibi uygun olur