Gulperi_22 Medstar topçular Müjde Şekeroğlu o kadar güler yüzlü bir doktor görmedim ben çok mütevazi bir doktor doğumdan her bayan gibi bende korkmama rağmen beni sakinleştirip doğumumu gerçekleştirdi iyi ki tercih etmişim
Minikkusummmm Brc15 cem hoca dediğiniz değil mi? Ben de orada normal perinatoloji Dr muayene oluyorum ama ücret işini henüz konuşamadım
Hamisssss ozge07070 çok heyecanlı 1 avazda sağ Salim kavuşun inşallah bende çok merak ediyorum ondan sorup duruyorum 😂😂🙈🙈🙈🥰
Minikkusummmm Brc15 anladım teşekkür ederim. Bende önümüzde ki hafta gidicem ama ben ücretli muayene olmuyorum normal perinatoloji Dr gidiyorum. Acaba onlar ne kdr ücret talep ediyor merk ediyorum gidince bi sorayım
ozge07070 Hamisssss canım geldim doktorum sende doğurcak tip yok dedi muayene etmeden gayet neşelisin dedi doğum yapacak kadının suratı asık olur dedi 😂 çatı muayenesi yapmadı kanala tam girmediği için riske atmadı sanırım haftaya çarşamba gidicem tekrar sancımda çıkmadı her şey iyiydi ☺️
Hamisssss ozge07070 miniğin gelmeye niyeti yok galiba 😂😂 sağlıkla gelsinde ne zaman isterse o zaman gelsin 🥰🥰😂😂 sevindim herşeyin yolunda olmasına 🤗 bizde iyiyiz hamdolsun herşey yolunda büyüyormuş kızımız 🤗🤗🥰🙈🙈
Hamisssss ozge07070 nasılsın nasıl oldun doğumda yaklaştı nasıl gidiyor heyecan var mı 🙈🥰 ağrı başladı mı yada açılma falan 🥰