Tazeanne38 Merhabalar kayseride olanlar Doğum ve muayene ücretleri hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum 🙏 ve hangi doktoru tercih ettiğinizi Teşekkür ediyorum şimdiden
Tkloglu2017 Tazeanne38 merhaba ben Erciyes Kartal Zerrin avula gidiyorum 😊 Muanesi 265 doğum 5 bin TL şu an yılbaşından önce biraz daha uygundu zam gelmiş malesef 😊
zzeliizz Tazeanne38 acıbadem Tuğçe demir. Yeni bı doktor çok genç çok ilgili çok bilgili. Mustafa taşın hastasydik normalde artık gebelik takibi yapmayacakmis o yüzden Tuğçe hanım ilgileniyor.
Derininannesi_ Tazeanne38 ben tekden e özlem katırcıya gidiyorum 250 oldu muayene ücreti. Doktorumdan aşırı memnunum doğum da geçen arkadasım yaptı 4500 e yaptı sezeryan orda 🥲
Tazeanne38 Bende o hastaneden bihter hanımı duymuştum 8+5 deyiz doktor arayışındayız daha Cevap için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Tkloglu2017 Tazeanne38 asla tavsiye etmem bana çocuğun olmaz tedaviye gel dedi 😖 ve ben hamile kaldım hemen 😊
mirage333 zzeliizz bizide mustafa bey tugce hanima yonlendiriyordu biz cemal beyi istedik ona yönlendirdi :))
mervegly_7 Burcumm- bende Cemal ünlüye gidiyorum ama 450 vermiyoruz biz 320 veriyoruz niye böyle fark var ?
Busur40 Acıbadem özge hanıma gidiyoruz muayene 400 TL, doğum için de üç paket söylediler 12.500,17.500,20.000 lira 🙂 özge hanım arkadaş kardeş gibi insana kendini çok iyi hissettiriyor tavsiye ederim .
mirage333 Busur40 yaa 9bin 12bin 15bin di aralıkta. Ücretler böylemi olmuş? Cemal ünlü ye gidiyorum da bende.
Elizcim Ben bu ay acibademde dogum yapacagim standart paket icin 10 bin tl fiyat aldim muayene 400 sanirim cemal bey doktorm
Smilend Elizcim herkese farklı fiyat mı veriyorlar anlamıyorum 12,500 dediler bizede standart pakete. Nisan da doğum olacak
Elizcim Smilend banada once o fiyati vermislerdi ben vazgectim farkli hastane arayisina girdim sonra cemal beyin hastalari icin yilin ilk 3 ayinda fiyati 10 bin yaptiklarini soylediler oyle geri kaldim
Elizcim Smilend doktorla gorustuk bize soylenen doktorun takibindeki tum hastalari icin mart ayina kadar bu indirimin yapildigi ne kadar dogru bilmiyorum tabi
Si-bel Erciyes kartalda hastanesi Mehmet karahancer doktorum çokta. Memnunum 2 gebeliğin ve gene aynı dokturundayim yıl başından önce 165 tl ydi şu an 215 tl olmuş ama kayseride özele gitmek isteyen kişilere öneririm
Smilend Elizcim ocak ve subatta dogum yapacaklar icin fiyat sabitleme yapabileceklerini soylemislerdi bize. Bizimki nisan da kabul etmediler. Sizin ki ne zaman?