Gokcen35 32.hafta 1200 gr 40 cm boy. Doktor bi sıkıntı yok ölçümleri suyun plesenta herşey iyi dedi .ama aklım takıldı yine de
sevgitekes Gokcen35 kilosu biraz az gibi yani 3 kiloyu bılmayabilir doğum kilosu sağlığında sıkıntı yoksa iyidir siz az mı kilo aldınız
prensesannesiiiiii Gokcen35 canım kafana takma benimde 30da 1300 gramdı bende dedim minyon olacak herhalde gidişat öyleydi 36+4 olduk 34ten sonra çok hızlı kilo aldı 3300😪😪🤷♀️muz ye ve cicibebe ye sütle ıslat öyle ye 😘
B1983 Gokcen35 herkesi bosver doktorun iyi diyorsa iyidir napcan sisman bebegi sonrda zayıflatmak icin uğraşırsın 🙂
Nureylaa Gokcen35 doktor iyi dediyse rahat ol bizim de minyon bende baya takılıyorum aslında ama sağlıklı olsunda doğunca alırlar inşallah kiloyu
Gokcen35 sevgitekes 80 ile başladım. Kiloku başladım yani .evlendikten sonra çok kilo aldım çünkü bir süre öyle gitti sonra 85 e takılı kaldı uzun süre şuan da 85 .86 gidip geliyor 32.haftadayım.
Morika Bebeğin kilosunu kimseyle paylaşmayın, ne bok biliyorlar da az diyorlar.. doktor sağlıklı diyorsa tamamdır:) son haftalar hızlı kilo alacak, ceviz kefir yoğurt mutlaka yumurta zeytin balık.. bol su tüketin:)
Gokcen35 Morika evet gerçekten öyle yapıyorlar. Zaten ilk tecrübem sürekli bebeği düşünüyorum Allah bağışlasın diyr dua ediyorum hep .böyle de olunca üzüntü çok yapratıyor. Cevap için teşekkür ederim dediklerinizi uyguluyacam 🙏
Gokcen35 prensesannesiiiiii çok teşekkür ederim hepinize . Üzülmüştüm çok .dediklerini de yapıcam 🌺🌺🙏
prensesannesiiiiii Gokcen35 rica ederim canım ne demek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😘😘🤲
Gokcen35 2 hafta sonra kontrolüm var . Hepinizin dediklerini dikkate alıcam uyguluyacam inşallah bebeğim de toparlmış olur 🤍
gurbetcianne97 Gokcen35 canım sen bakma millete doktorun iyi dediyse iyidir. Benim bebeğim de minyon ki açıkçası hiç şikayetçi değilim. Bebeğim doğar doğmaz okula yazdırasım yok. 😂 şaka maka bir yana milletin boşboğazlığına bakma herkes kendince ego savaşında. Rahat ol sen🥰