_edaercin Merhaba hanımlar son 90 güne giriş yaptık sizde durumlar nasıl hamileliğiniz nasıl geçiyor 💫
semakulekci _edaercin son 65 😍 bol nefes darlıklı ve bol kasık ağrıları ile geçiyor arada yalancı sancıları da unutmamak gerek tabi ki 🙈 düzelicez inşallah be 😅
_edaercin semakulekci sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin heleki o bel ağrıları gün yaklaştıkça zorlaşıyor ama değer miniklerimiz için 💞
Pembegul Son 56 gün uygulamaya göre. Nefes darligi, agrilar vs basladi artik. Ama sukur. Saglikla kucagimiza alalim 🧡
minikmucizem7_ _edaercin son 98 gün 🤰🏻🙏🏻💙 Bugün şiddetli bel ağrım kasılmalarım oldu ilk defa kötü hissettim
_edaercin minikmucizem7_ kasılmam hiç olmadı nasıl bir acıdır bi bilgim yok ama bel ağrısı kadar hamilelikte beni yoran bişey olmadı kolaylık versin Allah🥰
Ipekgulll minikmucizem7_ benim de son 98 aynı şeyleri bende bugün yaşadım regl olacakmış gibi kasıklarımda ve belimde ağrı hala var uyutmuyor inan ki
Fatmactn_6 _edaercin benimkide 5 nisan görünüyor benim doğum tarihim 1 nisan bakalım neler olacak benim içimde erken gelecek gibi bir his var ama bilemiyorum 😂
prensesannesiiiiii _edaercin son 24 sezeryan günü almaya gideceğim haftaya daha az kaldı sanırım kaçıncı haftada alır bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️
prensesannesiiiiii _edaercin amin amin Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza❤️😍
minikmucizem7_ Ipekgulll bu haftalardan sonra böyle ağrılar olurmuş . Randevum vardı söyledim şikayetlerimi bir sıkıntı görmedi normal dedi . Anne olmak kolay değil işte sağlıklı sıhatlı kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🤲🏻 Cinsiyetiniz ne bu arada ?