Gzmlerce Benim bebegkm bas asagi duruyor sizin nasil normal mi acaba rahim agzi kisaligim Mecvut suan 2 cm kontorl edilicek sizde durumlar nedir
Funday35 Gzmlerce benim 16 haftalikken o şekildeydi duruyordu bende de kısalık var rahim ağzında dikişlerim var sizin dikiş var mı ?
Gzmlerce Funday35 evet kisalik var dikis icin persembe belli olucak hap kullanip yatak istiraho yaoiorum suan senin kac haftalik ve kac cm kisaligin ?
Funday35 Gzmlerce Dikiş sonrası dikkat et yat bol bol geçmiş olsun 18 haftalığım benim şuan kısalığım yok çok şükür 40mm rahim ağzı kapalı hamilelik öncesi abdominal serklaj yaptırdım 2 gebelik kaybım var benim bu sebeple
papatya981 Gzmlerce evet ama güzel bir şeymiş bu doktor öyle söyledi 😄 normal doğum istiyorum inşallah kolaylıkla olur biter
Minigin_annesi0 Bende 23 haftalığım bugün ayrıntılım vardı bebeğin başı makata gelmiş dedi demekki benimkide baş aşağı 🤣
Gzmlerce Imasleeper saglikli olsun sende saglikla olda nerde durursa dursun 🧿🧿 benim kisalik var die korktum o yuzden actim postu
Pembegul 23 haftalikken daha cok bos yer oldugu icin bebekler dönebiliyor istedigi pozisyona. 36 hataya kadar bas asaga donmeleri gerek (normal dogum icin).
Tugbaemre Gzmlerce iyi birşey özellikle normal istiyorsan, ben 33+4 haftalığım hala başı dönmedi ters duruyor kafası yukarıda bacakları kasıklarımdan vuruyor ne eğilebiliyorum ne dik oturabiliyorum 😊