Evvveeet doğurdum elhamdülillah spinal sezeryan oldum 3 Ocak sabah 09.25de geldi dünyaya Melisam 🌺 sezeryani doktor belirledi çatım darmis normale izin vermedi bende zaten illa şu olsun diye diretmedim tabiki hangisi uygunsa o olsun istedim sezeryani uygun gördü herkes gibi rutin şeyler bende de yapıldı sabah 7 buçukta acilden giriş yaptım nst tahlil hop aldılar ameliyathaneye çok soğuktu titredim baya hatta anestezi doktoruna spinal iğnesi olurken nasıl duracağım çok titriyorum dedim hiç sorun degil dedi ayarlarız dedi hemen yaptılar iğneyi gerçekten acı yok sıcaklık gelecek birşey hissetmeyeceksin dedi yukarı bak kafanı çok oynatma dedi mide bulantin baş agrin olursa hemen söyle dedi yatırdılar doktor geldi vs önüme örtüyü orttuler görmüyorum bişey aslında daha öncede dış gebelik kapalı Ameliyat geçirdim çok rahattım hiç korkmam sandım ama o iğnenin sıcaklığı birden bacakları hissedememe panik oldum orda tatlı bı anestezi uzmanı yardımcısı var ben galiba bayiliyorum dedim hemen tansiyonuma baktı düşmüş dedi bı ilaç verdi napiyosunuz genel mi bayilticajsinuz dedim yok sakinleştirici dedi aha o dakkadan sonra bende herşey fluuuuu doktor şaka yapıyor biseyler soruyor sonra odada konuşsak olur mu dedim hsksbskajsj😀😀😀 napayım bı rahatlama geldi gözlerim kayıyor uyusam uyuycam benim zimbirtiyi çıkarttılar anaaa dedim karnımdaki bu muydu bunca ay ne güzelmiş 💓 fotoğrafçı çağırmıştık hemen poz istedi ama benm gözler kayık yanıma koydular hemen azıcık öptüm aldılar nasıl iyimi bebegim bir sorunu yok dimi diye sormaya başladım şükür elhamdülillah iyiydi herşeyi🙏 odaya çıktık bende titreme kaşıntı ve uyku vardı doktor geldi hemen ne durumdasın dedi dedim kasiniyorum ozaman verdiğimiz ilaçlardan birine hassasiyetin varmış gececk dedi. Sonra benm bacaklar yok oynatmak istiyorum beynim errror veriyor neyse odada hemen fotograf çekimi oldu falan ama hayal meyal hatırlıyorum tek dediğim şey çok uykum var ama uyuyamıyorum sonra zamanla geçti uyuşukluk yürütmeye geldiler yürüdüm gazımi yaptım çişimi yaptım ama ağrı var tabi yalan değil yani arada ağrı kesici aldım emzirme savaşları başladı falan 1 gece öyle geçti ertesi gün çıkarız umuduyla doktor geldi bebekle aramda kan uyuşmazlığı var ben negatif o pozitif buna bağlı az bişey sarilik olmuş ışın tedavisi vercez dedi biraz ağladım 😔 ama hemşireler çok iyi ya gerçekten Allah hepsinden razı olsun çok iyi konuştular hep anlattılar tedaviye başlandı bir gece daha hastanedeyiz şuan odadayiz kızım tedavide dualarınızı eksik etmeyin nolur🙏 ben daha iyiyim yürüyorum dahada iyi olacak herşey sütüm az geliyor şuan normalmiş 3 4 güne acilirmis duş aldım süt yapicak şeyler yiyorum içiyorum kızımı emzirip mama takviyesi yapıyolar inşallah yarın daha güzel olacak herşey🙏 Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bebek isteyen her kadının kucağını doldursun Allah hepimizin gönlünden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin sizleri seviyorum 🙏