Seval88 Oğlumda 14. Haftada hissetmiştim şimdi 12. Haftaya girdim ilk kez bugün karnımda bi kıpırtı hissettim elimle dokundum balık gibi kaydı 🙏🏻 Dün de elimle elleyince hissetmiştim yine ama herzaman olmuyor yeni başladık ❤️
MaryVenus Seval88 Biz de 14 haftalik oğluşuz, ama ben hic hissetmiyorum. Daha erken diye dusunuyordum, hissedenler de oluyormus demek ki.
Fkug Seval88 bende 14 haftalık gebeyim ve 4 üncü hamileleliğim 52 kiloyum Zayıflıgın verdiği bileyde olabilir 1 haftadır hafif hafif kıprtılar kasılmalar cok fazla sagdalarmı soldalarmı cok net hissediyorum 😍❤️
mucizegebelik6 Seval88 Buda erkek olabilir ozaman 😂 bende oglusumu cok erken hissettim erkekler çabuk canlanırmış
Ceyduygu Seval88 Bence o gaz sancisidir. Benim ikinci gebeliğim üstelik ikiz ona rağmen ilk 14. Haftada hissettim
Seval88 MaryVenus ben oğlumu 14 haftalık hissetmiştim 16. Haftada dışardan belli oluyordu Bunda bende 12. Haftada hissettim ama sanırım 2. Hamilelik diye birde gaz ve bebek hateketimi bilmiyorsun ilk hamileliğinde 2. De onu da ayırt edebiliyorsun ondan dolayı da olabilir Ama dışardan tabiki belli olmuyor mesela bu akşam sadece 1 kere hissettim minik minik daha 🥰
MaryVenus Zarifhnm1 evet olabilir, ilk gebelikte karin kaslari sıkı oldugu icin hissetmek daha gec oluyormus.
Seval88 Fkug maşallah 🥰 Ne güzel 4. Her çocukta aynı heyecan Oğlundan sonra acaba diyordum birdah olsa aynı duyguyu yaşarmıyım aynı severmiyimm ama aynı duygular aynı heyecan rabbim hepinize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
Seval88 mucizegebelik6 bilmiyorum haftaya netleşecek tahmini kız dedi doktor Ama bende beklemiyordum daha yine aynı 14. Haftalarda olur diyordum ama birden belli etti kendini zaten ultrasonda da çok hareketliydi
Seval88 Arann tatlı gibi birşey yedikten yarım saat sonra biraz yürü ve yat 2 dk sonra elinle bebeğinin olduğu yere hafifçe bastırınca da hissedebilirsin ama nabız atıyor o bebek hareketi değil bebek hareketi balık kayması gibi birşey
Seval88 Ceyduygu gaz sancısının nasıl birşey olduğunu biliyorum 😂 Hareketin de oğlumu da erken hissetmiştim zaten sürekli kıpırdama halinde değil zaten ama ben hayatımda hiç böyle gaz sancısı yaşamadım 34 yaşına kadar 😉
MaryVenus Seval88 Yaa cok tatli heyecanlar, hen simdilik sadece kendi nabzimi aliyorum😅 karistiracagim bir gaz hareketi bile yok.
Seval88 MaryVenus yakın zamanda hissedersin inşallah zaten o anlar en güzeli bende güçlü hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum ❤️