dilara0605 Cesailesi sakatat yasak diyor doktorlar ama benim canım çok çekmişti bi çeyrek yedim Allah affetsin 😂😂 zaten iki parmak ekmeğe üç gram kokoreç koyuyorlar 😂😂
Mavi010518 Cesailesi Riskli gıda bakteri ve toksik barindirma açısından sıkıntılı Allah korusun zehirleme olasılığı var diye yasak 10 haftadır çok sevmem ama midyeyi ve yüregi canım çekiyor aklıma getirmemeye çalışıyorum
dilara0605 Gulak sakatat olduğu için hastalık geçme ihtimali oluyormuş anam babam zaten o yasak bu yasak ben ne yiycem diye ağladığımı hatırlıyorum 😂😂
Fundish dilara0605 ay malesef evet . Bi sürü turşu kurdum bir tane yedim sabahı sabah ettim .akşam iki dilim portakalla 2 dilim greyfurt yedim ölücem sandım mide yanmamdan .aynı seyleri yemekten sıkıldım sarımsak soğan kısır yemek istiyom ben 😭
Alini Ben bunu bilmeden işkembe çorbası yapıp içtim 3 kase ve bu tehlikeli yasak olayını öğrenip içim içimi yedi hala acaba bişi olmuşmudur endişem var. 7 aylık hamileyim geçen hafta içmiştim çorbayı 😢
Cesailesi Alini bence doktorunuza sorun ama işkembeyi siz yapmışsınız sonuçta çok zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta içimizde minik bir mucize var ve Allah’ta onu korur bilmeden yaptığınız bşr şey sonuçta bence çok takıp strese girmeyin ☺️
Fundish Cesailesi ben kısırı cok severim .başlarda yedim ama artık yiyemiorum .midenize dokunmuyorsa neden zararlı olsun ki