Ilknur911 Kizlarr dün tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum,normalde 2 doz yapılıyor dedi hemşire ama ikinci çocuğu istiyorsan 5'e tamamla dedi.. Çok kararsız kaldım 5e tamamlasam mı diye. Siz kaç doz vurundunuz??
Duru03 Ilknur911 ben iki doz oldum 17. hafta 1. Doz 23. haftada 2. Doz sağlık ocağında yaptılar ebe bana doğumdan sonra da devamı var aşın dedi sanırım 5 doz tanıdığım olduğu için aile hekimim ve ebe tereddüt etmedim yaptıracam ne gerekiyorsa aşı olarak
Nurarslan Ilknur911 bende 3gun oldu yaptirdim. 20+2yiz💜 Doktor ikinci doz dogumdan sonra söyledi.cok agrim oldu sisti hareket etmemi engelliyor.ustune dahi yatamiyorum.buz koy demisti koymadim ondan galiba😒😒
-silinmis110- Ilknur911 bence tamamlama cunku ben ilk hamileligimde 3 tane yaptirdim 2 hamileyken biri dogumdan sonra 2 sene gecti yine hamileyim bir tane daha yaptirdim yeterli dediler bir sene sonra istersen bir tane daha yaptir dediler hic bir yerde duymadim ikinci cocugu istiyorsan 5 e tamamla diye onu da o zaman yaptirirsin bence cunku cok ahir bir igne ben kac gun kolumu kaldiramadim tabi ki yine de siz bilirsiniz 🤗
Ilknur911 zlemAtAcar Ağrı var canım öyle ahım şahım bişey değil üstüne yatamıyorum dokunamıyorum sadece 😄
Eses Kızlar , bu aşı normalde 5 ya da 10 yılda bir vuruluyor die duydum , ben 3 sene önce olmuştum acaba tekrar olmam gerekiyor mu gebelik için de
AppleCatCoffe Eses benim bildiğim hamile kalındığında önceden yaptırdığın aşının etkisi geçiyor ondan tekrar yapılıyor aşı🤗 ben çok önceden olmıştum aşıyı yapan hemşire demişti kızlar siz hamile kaldığınızda erkeklerde askere gittiği zaman tekrar aşılarınzı yaptıracaksınız diye☺
iremacar 2 çocuğum ilkinde yaptırmadım bunda kurtaramadım anam saglik ocağı birakmiyo yakami 5 dozu tamamlatacaklar 😕
CansuHakanDabakan zlemAtAcar bende bugün 2.dozu oldum,gecesi başlıo agrımaya ama cok değil kaldırırken zorluo biraz bide yatarken üstüne😀 bi haftada geciyo tamamen
Ilknur911 zlemAtAcar. Canım dün hissetmedim bişey ama bugün başladı ağrımaya gece üstüne yattım galiba
zlemAtAcar CansuHakanDabakan bende hemen ağrı yapmaya başlayacak sanıyorum 😍 O zaman kendimi akşam için hazırlamalıyım 😂
Tbrk zlemAtAcar bnm ilkinde agrimadi cnim ustune yatmamaya calistim sol kolumdan vurmustu. Smdide sola yatiyorum diye sagdan vurdurdum ama bu agri yapti sanirim sag kolum surekli islev halinde diye😟
zlemAtAcar Tbrk Ilknur911 aşıdan hemen sonra koluma masaj yaptım. İlacın dağılmasını sağlamak için 👍🏻 ben mümkün olduğunca kolumu hareket ettirmeye çalışıyorum. Bu arada sadece bende uyku hali yaptı.şimdilik 🙈
sevilayumitozdemir İkinciyi vurulcam bu ay sonunda bence tamamladı bir zararı yok sonuçta 2. Çocuk vs onu bilmem ama bem hepsini yaptırıcam
Busraaras Ben bu hün 1. Vuruldum birde 1 ay sonra 2. Vurulcam başka bişey demedi hemşire ayrıca hiç ağtım sızım yanma hiç birley olmadı olmamasınada sevindim işime engel olmadı ☺
Hazelkuru Ilknur911 20haftqlıkken oldum bide bugün oldum 31+5 iz toplam iki doz eğer 3 doz yapılırsa geri bidaha diğer çocuklarda felan gerekmiyor diyo biliyorum
Ecelina Ilknur911 ben 2 doz oldum doguma kadar 1 doz daha olucam. Dogumdan sonra ebe 2 kez daha olacaksın dedi