keremveannesi Hamilelik öncesinde de hep vardı tuvalete çıkamama sorunum, ama şuan 19+4 üm çok fena durumdayım hiç çıkamıyorum ve aşırı derecede sancı yapıyor 😥 benim gibi olan buna fayda sağlayan bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız Allah rızası için 😔
Betulpoyraz keremveannesi aynı sorunu bende yaşadım hamilelik önceside vardı ama hamilelik sonrası ölüm gibiydi doktor değerlerime bakarak magnezyum ve tamamen çözüldü. Her gün 1 tane iç dedi ama ben 2 günde veya 4 gunde bir içiyorum çünkü sorunum çözüldü gibi ihtiyaç duydukça içiyorum.
mrvevcil keremveannesi kendimi bildiğimden beri bağırsak problemi yaşıyorum haliyle gebelikte de iyice arttı incir kürü çok iyi geliyor ve hareket etmek yürümek egzersiz yapmakta iyi geliyor
Mila2022 keremveannesi benimde kabızlık sorunum vardı yenebilicek herşeyi denedim en son dupalac şurup kullanmaya başladım hergün bir tam ölçü iç dedi doktorum ve mucize gibi bir şişe bittikten sonra artık daha iyi hale geldim .Şimdi arada bir içmemi önerdi .
alparslanin_annesi keremveannesi bende iltihap çıktı idrarda doktorun verdiği ilaç kurtardı beni hafta da bir tuvalete gitmek zorunda kalıyordum ama sayede düzeldi ama kabızlık için değil iltihap için vermişti bende geçen hafta 19+5 de falan gitmiştim belki alakası vardır bilmiyorum ama sende bir kan ver istersen iltihap varsa çıkar orda
Rengarenkk Kan ve tiroid değerlerinize baktırdınız mı? Öneri olarak geceden iki adet dün kurusunu bi bardak içme suyunun içine koyun. Sabah suyunu için ve günkurularını yiyin. Epey işe yarıyodu bende. Denemeye değer
keremveannesi Rengarenkk Rengarenkk bir sorunum yok canım tiroid değerleri normal sadece kansızlık oldu hamilelikten ötürü oda çok aşırı değil. Demir ilacı kullanıyoruz ya o hepten kötü ediyor.senin dediğini yapacağım Allah razı olsun 🙏
keremveannesi mrvevcil hareket çok edemiyorum canım hemen kramp giriyor kasığıma biraz ondan da oluyor aslında hareketsizlikten 😥
kubra1_1 Magnezyumun yanı sıra kuru kayısı yiyebilirsin hamilelikte de öneriliyor fazlaca potasyum içeriyor hem sana yardımcı olur hemde bebeğine
keremveannesi kubra1_1 tamam kuzum kuru kayısı incir falan hiç bi işe yaramadı çok denedim , hatta kansızlık yapıyor biiyorum ona rağmen aç karnına kahve bile içtim çalıştırsın diye çok fenaydım çünkü . Söylediklerini dikkate alacağım Allah razı olsun 🤲🏻
Deva22 Ben de şu an 24 haftadayım çok fena çekiyorum denemediğim şey kalmadı afedersiniz ıkınmaktan da korkuyorum kasıldım kaldım iyice
keremveannesi alparslanin_annesi canım enfeksiyonum vardı ama hep fitil verdi onunla ilgili onunla faydası olmadı . Ağrı da yapıyor insanda ne zor şeymiş ya
babygeldi keremveannesi Ben sabahları uyanınca 2 kuru kayısı yiyip üstüne bi bardak su içiyorum ve bunun sayesinde hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım diyebilirim
Deva22 keremveannesi doktorum kabız olma ıkınmanı istemiyorum demişti gebeliğin ilk başında o da stres yapıyor beni bebeğe bişey olcak diye tansiyonum fırladı dün gece