dilanur34 Geçen ay iğneyi bulamadım diye aşılama tedavisine başlayamadım. Bugün tekrar gidip yazdırdım yine eczanelerde bulamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz
Ece003 dilanur34 en zor bulunan iğnelerden biri koca çorluda 1 paket bulabilmiştik sonra İstanbul’dan getirttiler
Macide Merhaba , ben Gebze den temin edebilmiştim . Melis eczanesinden almıştım ,isterseniz arayabilirsiniz, 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi için ilaçlarımı bu eczaneden temin etmiştim.
Macide 23 kasımda almıştım sonrasında çok şükür gebelik oluştuğu için sorgulamadım ama Melis Eczanesi depolara sorup sorgulayan bir eczaneydi. Kurun yüksek olduğu ilaçlara hiç bi şekilde ulaşılamayan stoklara çekilen dönemde yardımcı oldular . En azından arayıp ellerinde olup olmadığını yardımcı olabilir misiniz diye sorabilirsiniz
Minaliy dilanur34 nasıl olmaz daha dün aldım. Tam karşısında asuman eczanesi var orda kesin vardır hatta orası indirimli veriyor sonradan öğrendim
dilanur34 Minaliy ilginiz için teşekkür ederim ben daha sonra doktora gidip ilacın bulamadığımı yalnızca Flakon şeklinde bulduğumu söyledim alabilirsin dedi. İlacı temin etmiş oldum bugün nasipse kullanmaya başlayacam