Hiç ameliyat olmamış biri olarak çok korkuyordum ki ben iğneden bile korkarım 😃 evet arkadaşlar korkacak bir şey yok diyemiyorum ama var da sayılmaz🍀🙈 ben oğlumla kavuşacağım için aşırı heyecan yapmıştım sanırım kalbim çok çok fazla atıyordu sakinleştirici de yaptılar o beni biraz rahatlattı açıkçası😊 evet doğum esnasına gelecek olursak belden iğne yaparak anestezi uyguladılar çok acımıyor zaten sonra uyuşmaya başladı belden aşağım. Doktor geldi ve başladı ben hiç bir şey görmüyorum tabi önümde ameliyat bezinden set var . Doğum esnasında edilen dua kabul olurmuş diyerek başladım dualarımı sıralamaya 😅 bir süre sonra acı değil ama çekiştirmeleri hissetmeye başladım sonra karnıma bir baskı ile sanıyorum çocuğu aldılar sonrasında bebek ağlaması, yoğun duygular, gözyaşı 😍 sonra diktiler ve beni odaya çıkardılar kimseler gelmeden beni giydirdiler hemşireler, benden sonra odaya bebeğim geldi, başta iyiydim ama uyuşukluğum 2 saate geçti ve esas zor anlar ondan sonra başladı . Göğüsümü sıkınca sütüm geliyordu damla damla ama bebeğim emince ne kadar besleniyor bilemiyordum çok az çünkü ağrılarla birlikte emzirmekte büyük dert oldu. Depent götürmüştüm yanımda 5 adet ama 2 tanesini kullandım ve iyiki almışım yanıma . Eşim ve kayınvalidem kaldı yanımda 3 kişi pertimiz çıktı sabaha 😅 neyse sabah kontrollerinden sonra taburcu olduk eve geldik ama bebeğimi emzirmeye çalışıyorum çocuğum uyanmıyor memeyi tutmuyor sütüm de çok gelmiyor , sarılık olacak diye panik yaptım biraz akşamüstü mama yapıp şırıngayla verdim sonra yine meme denedim. Yanlış emzirme pozisyonundan mıdır bilemiyorum ama sağ omzum aşırı aşırı ağrıyor bıçaklar saplanıyor . Sezeryan ilk gün bazında çok zor geldi o gaz çıkarmaya çalışma kısmı( taburcu olmak için şart gelip gidip soruyorlar) yürüme kısmı falan çok zordu bence güçlü dayanıklı biri olmalı yanınızda ayağa kalkarken destek alabilmek için, ne kadar da çok yürürsek ve WC işlemlerimizi yaparsak o kadar hızlı normale dönüyormuşuz. Biz şimdi emme çalışmalarına devam ediyoruz😅 sıradaki hamiş kardeşlerime sağlıklı çok güzel doğumlar diliyorum 😊