IlaydaOrhanKopuz Merhaba anneler 🌸 21+6 haftalık hamileyim 🤰🏻 Son iki haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı napabilirim acaba 🤷🏻♀️
Nazkin IlaydaOrhanKopuz bende hamile kaldiğimdan beri var sabah akşam magnezyum yuttum halde 300 grm yine asiri dokuluyo 20 +5 vitamin de yutuyorum ama deisme yok 😔
mucizemizibekliyoruzz IlaydaOrhanKopuz hindistan cevizi yağı. DUştan önce saçlarınıza diplerinizden yedirin. Sonra duşa girin
IlaydaOrhanKopuz shdshntrk geçen hafta baktı doktor sadece biraz magnezyumum eksik çıktı onu da içiyorum baska da yok canım 😞 normal de de saçlarım meğillidir dökülmeye ama artık çığrından çıktı.
shdshntrk IlaydaOrhanKopuz benim yengemin kalsiyum eksikliği falan vardı canım ondan saçları döküldü dişi ağrıdı o yüzden saçlarını kestirdi düşün bolca yoğurt falan ye
IlaydaOrhanKopuz Gubse82 yaptırdım normal neden yani aklınıza gelicek bütün testlerim yapıldı Ama neden böyle oldu anlamadım 🤷🏻♀️
Gubse82 IlaydaOrhanKopuz evimde bir köpek var onun döktüğü kılın bin katı benim saçlarımdı onu değil beni kırpacaklardı az daha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kan hapı kullandım vr şimdi banyoda bile 1 veya 2 tel dökülüyor bu yüzden sordum
IlaydaOrhanKopuz Nazkin bazı hamileler de son aylarda durduğunu söylüyor dökülmenin ama inşallah bizim de durur 😞
IlaydaOrhanKopuz mucizemizibekliyoruzz bunu denicem 😊 zaten çatlaklar için de alcaktım saç diplerime de süreyim
Haticekubra IlaydaOrhanKopuz o sıkıntı bende de bi tanıdığım sarimsak yağı alıp bir kapak şampuan a dökme mi söyledi onu deniyecem
IlaydaOrhanKopuz Maviii yeni yapıldı bi sorun çıkmadı cnm ya 🤦🏻♀️ Tekrarlamasını isterim olmadı bayramdan sonra kontrolum