Selen19 tabi olmazmı ben neler çektim bilsen 😂 çok şükür her halime şimdi daha iyiyim bebeğin sapasağlam olduğunu öğrenince de tabi ayri bir mutluluk biz kesin ya düşecek yada erken doğumun olacak cocuk sakat olur benim durum ağırlaşır bana birsey olacak korkusu artık eşimde vs. Artık böyle düşünmeye başlamıştık çok zordu çünkü ağrıdan sancidan acile gitmeler sabaha kadar uyuyamama acıdan ağrıdan ağlama sabaha kadar vay anam vayyyy 😂😂 şükür çocuk sıkıntısız ben kilo alınca daha normalleşmeye başladım çocuk haftasiyla tam uyumlu kilosu vücudu sapasağlam detaylı ultrasonda sağlıklı hareketli bebiş vs. Valla her halinize şükredin kısaca zor süreçten geçen biri olarak diyorum ( herkes ben kadar sıkıntılı geçirmiyor korkma yani yanlış da bilgi vermiş olmayım ) ilk zamanlardaki yorgunluğu migde bulantilarini gözde büyütmeyin Rabbım saglik sıhat bebişlerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin annelik farklı duygu hiç anlamayan tuaf bakan ben bile ne hale geldim ah bilseniz Rabbım sağlıklarını versin inşallah 🤲🤲🤲