Ozgesah355 3 Eylül görünüyor ama ağustos sonu doğururum gibi hissediyorum 🤷♀️ benim de kayınvalidem bu cuma gelicek evimi temizlicek sağolsun halılarımı falan verdim yıkamaya normal doğum görünüyor ama sancım falan yok henüz
Damla6606 Betis bizimde 10 eylül görünüyo ama bakalım cimcime kızım ne zaman gelirse 😊 herşeyi hazır bi tek odası henüz gelmedi ev temizligim hala duruyo 😑 gece uykular haram çatı kemigi agrısı falan zorlanmaya başladım baya
Slalaylay Bahar54 bizim de 16 eylül gözüküyor ama niyeyse bana daha erken gelcekmiş gibi geliyor 🤗 tabi artık bunaldım ben öyle umuyor da olabilirim😂
didemm 20 eylul normal dogum tarihi ama ben bayramdan sonra dogurmak istiyorum 🙈😊 yani eylul basi gibi tabi boyle dedigime bakmayim hanfendi ne zaman isterse ozaman gelicek 😍 dun gece kasilmalarim oldu 3 4 kere uykumdan uyandim karnim tas gibi oluyo kasiklarima agri giriyo daha 34+5 saglikla gelsin hepimizin bebisleri 😌
zgrYilmaz didemm slm cnm aynı haftalardayiz seninle benimde 22 Eylül en son tarih ama bu regl tarihine Göre benim bebiş iki hafta önde bende şeker olduğundan Dr um 10 una kadar gelir büyük ihtimalle dedi nasip inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler🙏🤗🐣
zgrYilmaz didemm buarada kasılmalar benimde başladı geçen hafta Dr da ultrason da bakarken soyledi ben söylemeden çok iyi olması lazım korkmuyoruz dedi 😄
didemm zgrYilmaz amin insallah benim sekerim yok ama bir hafta onde gibi ozellikle boyu uzun benim kizin 😂 gecen hafta 49 bucuk cm di saglikli olsunlarda istedigi zaman gelsinler ❤️❤️
didemm zgrYilmaz hmm ben gecen hafta gittim boyle bi sey yoktu ama bu hafta basladi iyiyse korkmayalim bizde ama zorluyo cok 🙈
zgrYilmaz didemm evet evet olması lazım vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi bana herşeyin normal oluşundan yani 🙏😊🐣
Mel_yuz Eylül annelere bebeğiniz Doğum pozisyonu aldı mı ? Biz 37 haftalık olduk hala makat durumdayız ☹️
Kubraasya Betis yok cnm dogumla alakalı konusmadık ama sezeryan yapar heralde bebıs kendılıgınden gelmezse☺️