LeonunAnnesi Selam kızlar yeni doğum yapacak olan ya da yapmış olan var mı Bursa da hastane ve doktor fiyatları aldınız mı doğum için
Ebrudrgt LeonunAnnesi 39+0 haftalığım doğumu bekliyorum canım🙄 doktorum ozel muaynehanesi var 1 ay once fıyat konustuk medicabilde doğum yapıcam insallah. Sizin kaç haftalık
Zynpce LeonunAnnesi ben 30 haftalık hamileyim doktorumun özel muayenesi var ziya çetin aşırı memnunum yılların doktoru şiddetle tavsiye ederim
LeonunAnnesi Ebrudrgt benim 25 haftalık canım tayinimiz çıktı doktor ve hastane arıyorum doktorun kim memnun musun
Gizemcaglar01 LeonunAnnesi memnunum çok şükür Nazmiye Şentürk doktorum doğum şeklim haftaya belli olucak 40. Haftaya giricez bebeğin kafası tünele girmedi haftaya duruma göre karar verilecek ☺️
Gizemcaglar01 Merro hayır ben yeni yılda fiyatlar güncelleneceğini bildiğim için önceden yatış birimiyle görüşüp ödemeyi sabitleştirmiştim çok iyi oldu
Ebrudrgt LeonunAnnesi Emel Altundağ. Lotus plazada. Memnunum evet canım tavsiye üzerine gittim kendisinide tanıyordum zaten😊esentepe deydi sonra muayenehanesine geçti
yagizinannesii LeonunAnnesi dışarıdan gelen hastalara 11di takipli hastalara 8900dü. Ama dediğiniz gibi sürekli zam yapıyorlar 6ayda bir herhalde.
Elfvli LeonunAnnesi subatta doğum yapacağım. 31.12 den ve zam gelmeden önce doğum ücretini ödedim. Pembe mavi 8.900 tl
LeonunAnnesi Yüksek ihtisas hakkında bilginiz var mı Volkan Tuna ya randevu aldım özeli araştırana kadar
mrcmkmrv LeonunAnnesi ben gittim pişmanım, doktorun kendisi yoktu odada kalabalık ve sıra beklemekten belim koptu
yeliz007 LeonunAnnesi 14 haftalığım canım Medicana ya gidiyorum geçen hafta doğum sigortası yaptırdım 8091 TL ☺️