Karacagamze Arkadaşlar mrb 15 günüm kaldı ama sütüm yok galiba bi belirti yok anlmıyorum çoçuk doğunca birden mi gelicek bu süt ne yapmam lazım
Kucukmucize Karacagamze canım birşey yapma doğumdan sonra emziriyorsun geliyor yavaş yavaş bi belirti olmuyor doğumdan önce
Merveonay Karacagamze o kadar çok merak eden kurcalayan varmış ki ben doğumdan sonra ilk emzirdiğini zaman baktım varmı yokmu diye öncesinde hiç kurcalamadım çünkü erken doğumunda tetikliyorrr 🤷🏻♀️😂
blueberyy00 Merveonay ahaha ya güldüm ben kurcalamadım yazmışsın ya 🤣😂 inan bende kurcalamadım🤭🤭 ama benden baya erken geldi doktor normal dedi ama doğumdan sonra gelmesi gereken kolostrum şimdi mi geliyor acaba benden sürekli Geliyor damla damla bazen daha fazla felan
ayshe54 Karacagamze erken doğum yaptım çok ama çok erken o zaman bile geldi. Rabbim vücudumuzu çok güzel yaratmış merak etmeyin gelir 🥰
Merveonay blueberyy00 detayını bilmem canım ama biraz bilinçaltı biraz psikoloji etkisi var gibime geliyor benim süt mevzusu emzirme mevzusu hiç aklıma gelmedi düşünmedim yani o yüzden bir damla bile öncesinde gelmedi doğumdan sonra bebeğim emdi ondan sonra bildiğin 2-3 gün içinde ben birinden emzirirken diğerinden eşofmanım bile ıslanıyordu nasıl fazla geliyordu bence sende düşünme hiç aklına getirme o gelenle doğumdan sonra ilk gelen farklıdır bence ama emin değilim gene doktoruna danış 😂😘😘😘
Karacagamze Valla bende hiç belid ti yok ama dediğiniz gibi galiba bi kaç video izledim bebek emmeye başlayınca galiyo diyo ebeler izledim şimdi gelmese bile ısrarla memeye tutun demişler hep demekki kanallar bebek edince açılıyor öyle umut ediyorum artık
blueberyy00 Merveonay maşallah dogumdan sonra benimde öyle olur inşallah Ay doktor normal kimisinde erken gelebiliyor dedi. Bende hiç düşünmüyordum aklımda yoktu ama geldiğini fark ettikten sonra ister istemez geldikçe düşünüyor insan bencede ilk gelenle farklı olduğunu düşünüp kendi modumu psikolojimi yükselteyim Bari yoksa işin içinden çıkamam