KardelenLina Kızlar Kayseri Erciyes üniversitesinde Dogum yapmış ve özel oda fiyatlarını bilen varmı acaba ?
KardelenLina Aysenur_98 Ben 2 gün yattım da orda ama normal odaydi özel oda yazıyordu bazı odalarda televizyon falan vardi hatta odalarda
Duygu388 evet fakültede var özel oda ama ne kadar fiyatı blmyorm ya hiçde araştırmadm açıkçası ama iyi diyolar oraya bn özelde yapcm valla
KardelenLina Duygu388 Medical place pahalı dedi ya 6.7 milyar arası dedi ne yalan soylim devlette aynı ilgi var özel oda var gördüğüm kadarıyla int den baktimda 113 lira yaziyo refakatli (16) TL yaziyo bir sorayım dedim
Duygu388 hüma 3 500 diyolar cnm bn orda olucam işte araştrmak lazm bn 24 haftalık oldum 4 hafta sonra gdip öğrencem işte çünkü devlette yapmaya korkuyorum yalanmı sölim
Azrosum Duygu388 Hangi doktor acaba hüma da doktora göre değişiyor diye biliyorum bende ilk dogumumu orda yaptım da
Aysenur_98 Azrosum aynen doktoruna göre değişiyor benimki akif yılmaz 3500 dediler daha pazartesi sordum muayene ücretlerine de zam gelmiş
Azrosum Aysenur_98 zam gelmiştir ben 2020 temmuzda gitmiştim en son cahit beydi doktorum memnundum da yine tayin zamani doguma denk geliyor annemde dogum yapmak zorunda kalırsam yine cahit beye giderim ama kendi evimde olmayı cok istiyorum bakalim
Zehraspl Aysenur_98 Bende akif yilmaza gidiyorum ama dogumu yapmycam cok yuksek fiyat bana gore sadece muayeneye gidicem gerci doktor biseyler yapariz dedi ama ne kadar indirim yapar bilmiyorum
Shewolf KardelenLina bende Hüma Akif hocayı düşünüyorum ama kendim Yozgat’ta ikamet ediyorum 🙏 bakalım Oyak artı sigortadan ne kadar indirim sağlıyorlar siz görüşüp fiyat bilgisi aldınız mı peki ❤️🙏