MerveNur- mucizegebelik6 bilmşyorum ki bende bi gün bi sakinlik olmuştu sonra burda hep öyle post gördüm o haftada niye hareketi azaldı diye soranlar vardı tabi yine dikkat etmek lazım hareketlerine ama oluyor böyle arada heralde 😂
mucizegebelik6 Husna2734 Ilgaz ve Araz isminde kararsız kalmıştık. Kapı süsü yaptırıyorum bi an Araz olsun istedim ARAZ olcak yani 🤭😂 Siz karar verdiniz mi
Husna2734 mucizegebelik6 Ayyy bende bir koca var ne desem yok diyor ama en sonda Miraç da kaldık bakalım artık 😅
Dilara0606 mucizegebelik6 sehir hastanesine gidiyoeum canım da hic memnun degilim 2 doktora gittim ikiside birbirinden kötü baska doktorlarin iyi olmasini diliyorum 21+2 canim sende mi ankaradasin
mucizegebelik6 Dilara0606 bizim gelin de sehir hastanesinde doğum yaptı özel gibi dedi. Bende 24 haftaligiz memoriale gidiyorum evet bende Ankara
Sjana mucizegebelik6 annelere sola yatması öneriliyor kan gidiyormuş çocuğa düz ceye sağa yatılması önerilmiyor hiçbir zaman
mucizegebelik6 Dilara0606 ali ipekte girdim ikili dörtlü taramaya girdiysen girme istersen. Bazen can sıkıcı şeyler söylüyor
Busra_27_34_ mucizegebelik6 ay bizde 31+4 haftalıgiz sağa dönünce saga tekme atıyor sola dönünce sola düz yatınca yine oynuyor😂anası kılıklı panda sanırım her tarafta rahat ediyor uyuyor rahattır ondan tekme atıyordur annesi🤭🤭
mucizegebelik6 Busra_27_34_ ahahaha ay sen daha fena hissediyorsundur tekmeleri. İyi olsunlar da annelerini tekmelesinler tospikler 😂
Busra_27_34_ mucizegebelik6 evet ama hareket etmeyince de korkuyorum böylesi iyi ki doktorumuz söylemişti zaten fena olacak sanki biraz kızımız diye 😂😂
Vldnshn1 mucizegebelik6 Arkadaşlar ban sırt üstü yatıp bacaklarımı katlıyorum ne sağa yatabiliyorum ne sola 17+4 haftalığım bebeğe ne gibi zararı var acaba?
mucizegebelik6 Vldnshn1 20 haftadan snrA daha cok dikkat edin derler genelde ama düz yatma en cok sola yat sağa da olabilir sonuçta uyurken nasıl uyuduğumuz belli olmuyor