Teslime_sinan Tuvalettim den sonra peçeteye yeşil akıntı bulaşmış ama şimdiye kadar pedime hiç gelemedi idrar da yanmam falan da Yok agrım da Yok sizce neden olmuş olabilir başına gelen var mı 28. Haftadayım
Fatmatayyip Teslime_sinan bende de aynı sorun vardı. Doktora gittim idrar ve alttan muayene etti 😊 hamilelikte olur akıntı dedi. Yanma vs gibi bişey olmadıgı surece korkma demişti 😊 sen yinede doktoruna daniş
Zuhal60 Teslime_sinan canım gebelikte vajinal mantar yeşil akıntı olarak görülebiliyormuş. Direk hamilelikte vajinal mantar olarak araştırma yap karşına çıkacaktır seninde. Ama korkma bebeğe veya hamileliğine hiçbir zararı yok.
Birbebisgelio Cnm idrar yollarinda enfesyon var bn 4 aydr cekuorm. Nr şaseler ne fitiller kullandm gecmedi bugun vajinal kultur Lcak doktorum. Baklm sende once idrar kulturu ver bak baklm mikrop varmi
Teslime_sinan Birbebisgelio düzenli tahlil yaptırıyorum temiz çıkıyor ki yarın bi sorayım canım doktoruma
Snmkvk Teslime_sinan gebelikte artan akıntı sebebiyle enfeksiyon olmuş bol su içmen gerekiyo dedi sadece tedavi amaçlı bişey önermedi
Eda_mustafa Teslime_sinan ped kullanma bence doktorlar önermiyo yüzde yüz pamuklu külot kullan ve sürekli değiştir dediler bana. Dakın günlük ped falan kullanma dedi baba doktorum. Dedikleri gibi bol bol da su.