serpilctn Detaylı ultrasona ilk 19. Haftamda dün girdim başka da yapılır mı başka hangi haftada yapılıyor 😊bide bizim ki 20 dk falan sürdü normal mi kısa geldi bana sanki 19. Haftada hangi risklere bakıyorlar bide bilgisi olan varmi ?
bebisveannesiiii serpilctn Ben 18. Haftamda oldum canm ilk gebeliğim riskli gebelikti o yüzden doktorum tekrar yapmaya gerek yok dedi
Zuleyhakazan serpilctn gebelik takip kartinda 20 haftalikken detaylı utrasyon gözüküyor o zaman gitsem geçmi kalmış olurum
mucizegebelik6 serpilctn ben 21 de girdim 40 dk sürdü 28. Hafta bidaha giricem insallah oglusumun yüzünü de net görürüz 😅
ggkca serpilctn sadece bir kere bakmak yetiyor aslında ama bana iki kere yapıldı, ilkine özel de girdim ve bazı sorunlar çıkınca şehir hastanesinde emin olmak için tekrardan detaylı yapmışlardı.
serpilctn ggkca yani bu yapılan detaylida Allah korusun bebeğin herhangi bi Down sendromu varmi yok mu olduğu çıkar mı bana ikili test yapılmadı ya içimde bi korku var 😔
ggkca serpilctn down sendromunu bilmiyorum ama Allah korusun kalbinde böbreğin de veya herhangi başka bir organın da sorun varsa genellikle gözüküyor, mesela benim bebeğimin kesesinden aminyotik bant olduğunu detaylı da fark ettiler.
rabia3561 serpilctn doktorunuz organlarda veya başka bir yerinde bir sıkıntı görünce söylüyor. Down sendromu olabilir ona göre sizi teste yönlendiriyor. Sıkıntı yapmayın içinizi ferah tutun kötü bir şeyi hemen yüzünüze söylerler.
Nurdrmz_24 serpilctn burun kemiğine vs bakılıyor canım mesela down sendromunda burun kemiği kısadır ve yoktur bunları doktorlar tek tek detaylıda açıklıyor ben acıbadem de yaptırdım bakırköy çok özel bir hastanede ve doktorum özlem pata idi değerli birisiydi kendisi prosedür gereği 2 hafta sonra tekrar çağırıyor benim doktorum gerek görmedi bende 2 li tarama testi yaptırmadım yani kasmaya gerek yok :))
aysnrsvs serpilctn ikili de ense kalınlığina ve burun ölçümleri yapılıp kan verilir degerlere bakılıyor ayrıntılı da ense ölçümleri burnuna bakılıyor birşey olsa anlaşılır
serpilctn rabia3561 ya bu doktor bana ikili test yapmadı bebek 19 haftalık oldu bi Tem ultrasona attı detaylı o kadar Allah korusun kötü bisi söylemedi ama işte insan korkuyor bnde ondan sordum sizlere 19 haftalikken yapılan ultrasonda belli Olur mu diye 😊
rabia3561 serpilctn bir defa giriliyor. Doktorunuz sonuçlara göre size zaten söyler. 18- 24 hafta arasında herhangi bir haftada gitseniz yeter . Zaten doktorlar ne yapmanız gerektiğini sürekli söylüyor.
Minnak91 @“serpilctn”#p19687982ehi serpilctn şehir hastanesi mi ücretsiz girdiğim dediniz yoksa özel hastanelerde özel sağlık sigorrası geçiyor mu . Ben hep 700-900 fiyatlar duyuyorumda😔
serpilctn Minnak91 ben yurt dışında kalıyorum canım almanyada burda detaylı ultrasonlar ücretsiz yapılıyor özel de olsa devlet de olsa 😊turkiyde ne kadar bilmiyorum hiç