Fatma_nur17 5 günlük bebeğimde sarılık çıktı yarına kadar ışık tedavisi uygulanacak bu durumu yaşayan var mı yarın çıkıp çıkmayacağı belli olacak tahlillere göre
honeyland Fatma_nur17 her yenidoğan bebekte olur kuşum bol bol emzirseydin keşke çıkar yarın bebeğin inşallah bol bol emzir çıktıktan sonra
Mahber Fatma_nur17 korkmayın, genelde olur bebişlerde yenidoğan sarılığı. Sizi içeri alıyorlar mı, bu gece emzirebilecek misiniz
Mustafagunay61 Fatma_nur17 canim hic korkma benim oğlumda da çıkmıştı 2 gün kaldık hastene de isim tedavisi gordu o kadar iyi geldi ki gittim geldim emzirdim hemen atlattı daha iyi oldu eve gitseydim emmeyecekti daha cok çıkacaktı sarılığı hic korkma
Sevgi_123 Fatma_nur17 Benimde bebem kaldı 2 gün iyi oluyorlar hatta kilo alıp gelmişti hiç üzme kendini sütün kesilir
Fatma_nur17 honeyland üç gün sütüm gelmedi şuan kendimi suçlu gibi hissediyorum inşaallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim 🤲😔
Fatma_nur17 Mahber almıyorlar ama süt sağıp veriyoruz iki gündür gelmeye başladı sütüm üç gün gelmedi
honeyland Fatma_nur17 hiç sorun yapma kendine güçlü olman lazım sütün gelmesi için uğraş su iç bol bol sütüne de Sanada ihtıyacı var bebişin
Fatma_nur17 İnşallah öyle olur virüsten dolayı göremiyoruz almıyorlar bizi sadece süt verebiliyoruz kapıdan inşallah onun da faydasını görmüştür bı saat sonra doktorla görüşeceğiz 🤲
Aysu123cicek Fatma_nur17 selamjn Aleykum canim oncelikle gecmis olsun benim deyilde gorumcemin oglu oldu 2 gun kaldi hastanede sık sık emzirdi yani sut sag ver demediler kendine verdiler emzirmesi ici canim isi cok oldugi icin gorumceme pisik kremi falan aldilat cocuk pisik olmasin diye bu kadar biliyorum
Fatma_nur17 Aysu123cicek Teşekkür ederim virüsten dolayı bizi almıyorlar sağıp verin diyorlar bilgi almak amaçlı gidiyoruz bide
Aysu123cicek Fatma_nur17 insallah tez zamanda bebeyin iylesir canim burdan yazarsan nail oldu diye sevimirim