533460 Kızlar selam duygu hanıma muayene olan var mı doktor nasil biri doğum normal doğum yanlısı mi muayene ücretleri vs bilgi alabileceğim kimse var mi
Duruduru2021 Merhaba bende haftaya ilk defa gideceğim zamlı fiyatları bende merak ediyorum. Doktor hakkında genel yorumlar olumlu araştırdığım kadarıyla
mom_k Merveyetimoglu merhaba, doğum süreciniz nasıl geçti duygu hocada. Ben de kendisinde sürece başladım bilgi verirseniz çok sevinirim
suleesrky Ben Duygu hanıma gidiyorum ve çok memnunum. Uzun uzun her şeyi açıklıyor, bebeğe de çok ayrıntılı bakıyor.
mommyciks suleesrky mrb bende duygu hanıma.takipliyim doğum için günde aldık ama her gittiğimde numarasını istemeyi unutuyorum . Şahsi numarasını paylasiyormu acaba
suleesrky mommyciks Hiçbir fikrim yok açıkçası ben de numarasını istemedim çekindiğim için. Bir şey sormam gerekirse dahili numaradan ulaşıyorum. Eger numarasını verirse bana da bilgi verir misiniz?
mommyciks suleesrky haftaya gideceğim inşallah unutmazsan isticem numarasını . Verirse tabii ki bilgilendiririm sizide
mommyciks suleesrky merhaba , bugün gittim duygu hocaya numarasını veriyor isterseniz . Haberiniz olsun
mommyciks suleesrky rica ederim 🥰 ben 35+3 um 2 aydır duygu hocaya gidiyorum ama her seferinde unutuyordum numarasını istemeyi . Ama daha erken haftalarda da verir diye düşünüyorum ki ben size hastaneden mi ulasayim dediğimde olur mu canım vereyim numaramı istedigin zaman ulaşabilirsin dedi .