ilhaninannesi Kızlar 30 aralıkta test verdim 31.5 çıktı betahcg. 02 ocakta verdim 109 çıktı. 1000 olması için ne kadar süre geçmesi lazım. Kese ne zaman gözükür . ( bu ara da doktorlara soruyorum kaç haftalık diye ama söylemiyorlar daha yeni diyorlar) :(
HappyBabyy ilhaninannesi haftayı keseye göre falan ölçüp söylüyorlar. Sende ölçecek birşey daha olmadığı için söyleyemezler. Her iki günde iki kat alarak hesaplayabilirsiniz. 4 ocak 200 6ocak 400 8ocak800 10ocak 1600 gibi.. bu değerler tam değerler demiyorum yuvarlama diyorum☺️
Mervepera ilhaninannesi değer kac haftalik olduğunu göstermez ki herkesin değişir bence. Doktor kese ye göre ve son adet tarihine göre söyler sende hesap yapabilirsin son adet tarihine göre sonuçta hep değere bakıp soylemiyorlar
Nazli13 ilhaninannesi degerin uyusup uyusmamasi onemli degil erken dollenme gec dollenme vs degiskenlik gosterir ama son adet tarihi baz alinir☺
ilhaninannesi Mervepera zaten bu uygulamayı kullanırken de son adet tarihi giriliyor. 4 haftalık gösteriyor ama değil.
ilhaninannesi Mervepera 3 doktora da sordum kaç haftalık diye daha yeni dedi . 02 Aralık son adet tarihim 19 aralıkta test yapıyorum değer normal. 30 aralıkta 31 değer
Mervepera ilhaninannesi tamamda zamanla düzene oturur 4 haftalik uzun bi gebelik mi ? Benimde öyleydi ilk zamanlar bu kadar düşünme bence 2 3 haftaya netleşir ama yine adet tarihine göre sayacaklar :)