gulayoz Kızlar doğum kilolarım kaldı üzerimde veremiyorum bi türlü online diyetisyene başlamak istiyorum daha önce giden oldu mu?
softi2 gulayoz Ben 3 aydır online diyetisyenle çalışıyorum diyetkolik diye bi site var bi sürü diyetisyen var oradan seçebiliyosun istersen yüzyüze de görüşebiliyosun
Hzn53 gulayoz selen civelek bozkurt. Ablamın diyetisyeni ablam güzel kilo verdi online olmasına rağmen bakabilirsiniz instagramdan.
Elifnur13 gulayoz benim diyetisyenim zeynep avados instagramdan bakabilirsiniz diyetisyen zeynep avados diye cikiyor ben 34 haftaligim toplam yaklasik 4.5 kilo aldim
gulayoz softi2 İlk kez duydum bu siteyi baktım şimdi diyet tipini hastalığa göre beslenmeyi vs de seçebiliyomuşuz çok iyi
BirDilektuttum Gonca Yaşar antalyada kendisi alanında uzman mükemmel bi diyetisyendir online hizmet veriyor instagram üzerinden ulaşabilirsiniz numarasına veya googlea yazarsanız numara çıkar
softi2 gulayoz Evet ben de çok memnunum baya da bi kilo verdim. ocağın 5inde saat akşam 8de beslenme uzmanı Taylan Kümeli ve diyetkolikle birlikle online seminer düzenleyeceklermiş ona da katılcam diyetisyenlerden indirim kazanabiliyosun seminer sonunda çekiliş de olacakmış sen de katıl derim
gizella Uzman diyetisyen Sinem Usuk Çok, bağdat caddesinde yeri online diyette de çok yardımcı oluyor sayesinde çok güzel sağlıklı kilo verdim instagramdan mutlaka takip edin