Pemberuya Kızlar selam reglim biteli 10 gün oldu sarı akıntım var aşırı değil ama az az oluyo böyle bişey yasayaniniz var mı
Deletedmom623737 Pemberuya Büyük ihtimalle enfeksiyondur bekarken bende cok oluyordu hep krem kullanıyordum şimdi de fitil iki ay olmasa iki ayın sonrası kesin yine çıkıyor
Mekasap Pemberuya bende de vardı akınti değilde leke tarzinda .Bakteri veya mantar mi diye düşundüm .Sonra hamile olduğumu ögrendim . Siz yine de bi doktora görünün ilerde kötü sonuçlar çıkabilir .
Mervehorata92 Bır kadın doğuma gorun ılaç verır ıhmal etmw benımde oyke oluyordu tahlılde cıkıyor enfeksiyon gozukuyor ılacsız gecmıyo
Pemberuya Mervehorata92 Enfeksiyondan 6 aydır ilaç kullanıyorum bıktım artık:( en son idrar yolu iltihabı var dedi üromisin verdi toz ilaç
Pemberuya Mervehorata92 kuzum valla iki kere toz ilaç verdi biraz rahatlar gibi oldum sonra da Kasım ayında tekrar oldu serum falan taktılar 3 gün soğan suyu yaptim en son geçen ay üromisin kullandım ondan sonra sancılarım kesildi gibi
Mervehorata92 Pemberuya canım ayaklarını sıcak tut ve doktor bana demıstı esınle de alakalı olabılır kadınlar daha hassas daha cok acıktır enfeksiyona dedı temızlık acısından sen cok dıkkat etsende esınde etmelı senın ıcın