Cicekdeniz Gamze890 sıcak süte az bak karıştırın o boğazı yumuşatır öksürüğü anlık durdurmak içinse bal zencefil ve bol karabiberi karıştırıp macun şeklinde emerek yiyin
Mom54544 Gamze890 sütü kaynat 2 tane inciri böl bardağa al ikisinide 5 dkka bekle karıştır iç günde 2 3 kere canım çok geçmiş olsun ben doğum öncesi yakalanmıştım öksürüğe mahvetmisti beni az da olsa rahatlatiyo bu karışım
iki_melek_annesi Cicekdeniz Zararlı değil demi bu karışım benim de öksürük başladı zararlı olur diye bişey kullanmıyorum
adsmom Gamze890 ımumax 16+ adında bir boğaz spreyi var. Gebelikte güvenle kullanılır yazıyor yine de doktorunuza danışın ben danıştım kullanabileceğimi söyledi onu kullanıyorum
Cicekdeniz iki_melek_annesi zencefili az koyun hiçbir zararı yok eğer gebelik şekerinizde yoksa henüz yeni covid atlattım çok kötü öksürüğüm vardı bu şekilde hafifletebildim doktorunda bilgisiyle Ayva kabuğu çayı sıcak suya pekmezde limonda önermişti enfeksiyon doktoru
_negolen_ Gamze890 soğanı soy yarım soğanın üstüne karanfil koy ve bekle suyu çıkacak onu iç kesiyor, ben bebeğim içinde yapıyorum öksürük oldukça, yada siyah turpun içini oyup bal koyup yapabilirsin
SerraveAnnesii Çok geçmiş olsun 😽 Ayva ve kabuğunu kaynatıp suyunu için iyi geliyor boğazı yumuşatıyor
RefBrs Gamze890 çam kozalağı pekmezi. covid öksürüğüm çoktu herşeyi denedim bitek o geçirdi kesinlikle deneyin
SerraveAnnesii Gamze890 Ben faydasını görmüştüm inşallah iyi gelir🤧 elmayı da aynı şekil kabuklarıyla kaynatıp suyunu için tanesini de yiyin