Didem4957 Kızlar 37. Hafta da izne ayrıldım bende doğum yapıp sigortadan parasını alan var mı ben 3 kere ayrı ayrı yatıyor diye biliyorum anlatır mısınız
Didem4957 aley_ckmk24 ne kadar yattı peki size ben de markette yardımcıydım da çalışamaz raporum ayın 6 sında bitecek sonrası 3 aylık ücretli iznime giricem doğum için ama henüz yatmadı bide benim bildiğim doğum yaptığında sigortaya başvurunca yatıyor
gamzecapanoglu Esramusti sigortalı olup 32. Haftasına kadar çalışmış sonrasında rapor alan herkese yatıyor
Bebekoo gamzecapanoglu bi de 32.haftadan sonra çalışabildiğm kadar çalışıp doğum iznini geç başlatmak istiyorum yine de faydalanabiliyor muyuz
aley_ckmk24 Didem4957 Rapor bitince direk yatıyor e devletten şahıs ödemelerine bakın toplam 8 bin aldım ama her iş yeri bir değil diye biliyorum
gamzecapanoglu Derya3535 arkadaşlarıma 2021 askeri ücretinden hesaplanarak 7-8 falan yatmış ama 2022 de askeri ücret yükseldiği için daha yüksek alırsınız
gamzecapanoglu Bebekoo evet tabiki faydalanabilirdiniz. O 5 hafta doğumdan sonraya aktarılır. Totalde 4 ay izniniz var dilerseniz 32 de başlarsınız dilerseniz de hepsini doğum sonrası kullanabilirsiniz
Burcuburcum Cerenn12 Evet aylık alabiliyorsunuz ama doğumdan önce vermiyorlar. Doğumdan sonra aylık oluyomus. İş yerimin mali musaviri denedi olmadı,170 i aradım, doğum öncesi ödeme yapilmaz dedi
Cerenn12 Burcuburcum aynen ben de sordum doğumdan sonra iş yeri talep edecek yatacak doğum öncesi olmaz dedi