Mehtapkz sdymtl pcos degilkm canm herseyime bakildi hicbirseyin yok dendi 1 cocugum var benim 3 yasnda 1 senedir kardesi olsun die cabaliorum insallh tutarr
Mehtapkz Omay0707 ne guzel yaa acayip kasik agrim var adet sancisi gbi ama sonlara dogru olmuyordu bole hic yumurtami catlafi acaba
Bfduam Mehtapkz yumurtluyorsun o halde. Yumurtlama dönemindeki gibi belirtilerin var mı? Bende sancı olur ordan anlarım.
Mehtapkz Bfduam bugun adet agrisi vardi ama bilemiormki canm genelde olmuyor bende ama mesela adet olmadan once bile beyaz akintm vardi benim hatta acaba iltihpmi oldm nie buladr adete yakin surdu o sumksu die dusunmustum smddi ben adetm bitincede cagardi doktor bugun 5. Gunum lekengbi gelior birlktelk olsn diorm 6. Gunde doktora gidicem soler ccatlayip catlamadigini
Mehtapkz Bfduam arastirdim baya adetliykende hamile kalanlar olms yada tam bittigi gun iliskiyle hamile kalanlar nasip artik bakalm tutucakmi tutmuckmi tutmazsa acaba ben bu adetten sonra tekrar yumjrtlarmiyim cok merk ediorm bunlari sorucm doktora
Mehtapkz Bfduam yaaa vall kuzum sende degerlendir bigun arayla bu yumurtlama isi degisik vallahi ovulasyn testleride guvenilor ama ne biliyim mesela ben ayin adetmn 16 gunu yumurtlamistm ole gostermisti smdi adette 18mm yumurta neyin nesi 2 tanemi olusmus yumurta bilemiorm yarin hepsini sorucam
Bfduam Mehtapkz aynen canım, hiç belli olmuyor işte yumurtlamazlar, Bi arkadaş adet oldu, banyo yaptığında test yaptı midesi bulanıyordu hamileymiş. Üstüne görme desen o da değil Dr a gittiğinde henüz yeni oluşmuş hamilelikmiş.
Bfduam Mehtapkz inş canım 🤲 Sen kaç aydır deniyorsun? Benim 1 yılı geçti kardeş düşünceli. Ovulasyon testi yaptım nete yakın benimde koyulaşmış, belkide çatlamıştır dün yapmadım ama daha sancıdıydı.
Mehtapkz Bfduam aaaaa bende 9 aydir deniorm canm oglum var 1 tane tam 3 yasinda oglum ilk denemede tutmustu sen nezamandr deniorsun kac yasnda cocgun