irem16 -Bal123- saçma bir sekilde lavman beni korkutuyor 🤦♀️😂 nasıl yapıyorlar lavmanı sen mi yapıyorum hemşireler mi sonra koştur koştur tuvalet o sancıyla nasıl oldu ?
Gizemmmmira irem16 Yavrum lavman tamamen 0 acısız bir işlem makattan sıvı veriyor hiç hissetmiyorsun bile sonra zaten ebe diyor 10 dakika bekle öyle git lavaboya ama ben 10 dakika değil 2 dakika bile dayanamadım 😂
-Bal123- irem16 Lavmani hiç hissetmiyosun bile ebe gelip sıkıp gitti bende koştur koştur tuvalete gittim 😁😁😁 gerisi malûm
irem16 Gizemmmmira beni bilgilendirdiniz içim birazda oolsa rahatladı çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebişinizi 🤗🤗❤
Gizemmmmira irem16 Sağol balım allahım şeninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah tek avazda kurtulursun 🙏
Msl_ege misirveannesi bende sizin gibi ondan korkuyodummm . ama pledanta çıkarken hissettiğim o rahatlamayı varya hiçbir yerde hiçbir zaman hissetmedim . asla da unutamıyorum . inanılmaz bi histi . yeniden doğdum derler ya öyle oluyor . hiç korkmayın aksine müthiş bi an
-Bal123- Gzm23 geçmiş olsun canım onu hiç duymadım ama bana sorarsan normal doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum tavsiye ederim
Gzm23 -Bal123- teşekkür ederim canım benim doktor dedi genelde hamilelikte çok oluyor diye zaten Ben burada duymuştum onu yoksa bende bilmiyordum sonra başıma geldi işte bebek ve rahim böbreklerime baskı yapmış o yüzden genişleme olmuş zaten