Kahveli Merak ediyorum var mi hisseden ? Ovulasyonda yumurtlama görüp ertesi günler farklılık hisseden rahimde kasiklarda bi tuhaflık falan 🤭
Aslanmom1 Kahveli ben ✋🏻 İlk gebeliğimde çok hissettim canım baya baya. Kürtajla sonuçlandı bu ay yeniden bekliyorum ve yine aynı belirtiler var çok çok olmasada
Aslanmom1 Kahveli Ama yumurtlama belirtisiyle çok benziyor bunlar. Ben yumurtlamadan 5-7 gün sonra görmüştüm
karakiz1 Kahveli Ben canim iliskiye girdim ertesi günnden bir gun sonra falan sol kasigim cokk agridi hic oyle olmazdi dedim kesin tuttuyo bu sefer
Aslanmom1 Kahveli sırtım belim ve kasıklarım çok ağrıyodu yani regliden baya farklıydı. Sol kasığımı elimle bastırınca çok ağrıyodu bebişte sol tarafa tutunmuştu. Bide rahimde kasılmalar çok fazlaydı, göğüslerime hiç tutamıyodum bile acıdan
Kahveli Aslanmom1 Yaa cok belli olmuş sizinki de 🤭 bende ilk gebeligimde oldu iliskiden 3-4 gün sonra surekli bi batma hissi vardi kasigimda hep aynı noktadaydi. Regl ile alakası yoktu yani hiç öyle yaşamamistim Şimdide aynısı olur mu diye düşünüyorum 🤭
Selda96 Kahveli son iliskiden sonra kasiklarima bicak saplanir gibi agrilar giriyordu ciglik attiriyordu resmen hatta heralde bu ay erken adet olucam diye dusundum buyuk ihtimal dollenme oluyordu
Aslanmom1 Kahveli Bende bu ay bekliyorum yine bu kasık batması ve rahimde ağrı var sanki. Umarım psikolojik değildir bu ay pozitifleri görürüz ❣️
Aslanmom1 Kahveli 10 gün var canım 13 ocak. Ben de hep böyle erken belirtiler olduğu için biraz ondan umutluyum
ada58 Kahveli canım anlık bişey oluyor o an birden ağrı girdi yürüyemedim kasıklarım ve karın bölgemde şiddetli kramp girdi