sehrengiz_8 Merhaba kızlar bebeğin pozisyonu ters olup da düzelen var mı? Doktorum beklesek bile düzelmez en iyisi sezeryan yapalım ki sen de gebelik kolestazı da var beklememek en doğrusu dedi. Hani bekleyen oldu mu yoksa direkt sezeryan mı tercih ediliyor?
Mrvsmt2502 sehrengiz_8 kolestazınız varsa riske atmayın ama bebek doğum anında bile dönebiliyor birde egzersizler var youtube den bulabilirsini . En iyisini doktorunuz bilir
Aysu123cicek sehrengiz_8 selaminAleykum canim benim bebeyin 37 haftada tersdi 42 haftaya kadar bekledim duzelmedi sezeryan oldum insallah sende duzelir ama duzelmez diye biliyorum
-Bal123- sehrengiz_8 Canim benim bebeğim 30 .cu haftadan itibaren hep baş asagiydi ama tam doğuma 2 gün kala döndü omzuyla gelmeye çalıştı ama sonra 1 saat içinde geri doğum pozisyonuna döndü her an herşey olabilir ,😁
sehrengiz_8 Mrvsmt2502 aynen doktorum da kolestaz ötürü daha çok önerdi sezeyanı ama değerlerim düzeldiği normali bekleyecektim. Bu seferde pozisyon ters düzelmeme ihtimali var hatta zor düzelir dedi