Merhabalar güzel anneler,
Buraya yazacağımız günü sabırsızlıkla bekledik şimdi minik kızım 14 günlük oldu bile 😌 öncelikle sabah 10.30 da doğumumuz vardı gece saat dörde kadar heyecandan uyuyamadım ve sabah sekizde evden çıktık buçukta hastahanedeydik hemşireler damar yolunu açtı ve nst ye bağlandık on dk sonrasında kıyafetler geldi doğuma girmeme henüz 40 dk vardı kıyafetler geldiğinde aklımda reelsler çekmek vardı ama heyecan stres derken yapamadık 🙈 sonrasında bianda hadi gidiyoruz dediler ve ben şok ama daha 10 a geliyordu saat neyse doğuma giderken etrafıma garip garip bakıyordum çünkü daha önce serum bile almamış ben ilk defa yanlız ve ameliyathanedeydim😂 garip bi ortam kalabalık herkes çok normal bi akışta belimden iğne yaptılar yarım uyuşturmak için ama heyecandan biraz garip oldum sonra sonda takıldı derken doktorum geldi ve hemen başladılar onda başladılar ve 12 dk sonrasında kızımı bana gösterdiler öptüm sarıldık minik kızımla 😍 o an sadece kızımın yan tarafta yarım gördüğüm anları izliyordum bakımı yapılıyordu sonra bana üşümesin götürelim dediler ve kızım benden önce gitti kontrolleri için (tabi dışarda da ağlamalar babayla karşılaşma anıları ayrı bi güzeldi ) bu arada karnımda itiş kakışı hissettim ve aşırı bir mide bulantısı yaşadım bana verdikleri sakinleştiriciden çok rahatsızdm çünkü ben sakindim aslında o ilaç beni sersem yaptı ve kızımın ilk anlarını tabi hatırlasam da tam olarak duygusunu yaşayamadım 3200 doğan kızımla sonrasında odada buluştuk herkes ağlamış ve nasıl bi güzellik diye konuşuluyordu 😍 ilk günler çok zordu benim için sütüm gelmedi ve ağlarım fazlaydı ama anne olarak kızımın ağlamasıyla doğrulduğum anı ömrüm boyunca unutmayacağım aklımda olan tek şey minik yavrumu doyurmaktı. Hemşireler sütüm olduğunu söylese de memeyi tutamayıp sürekli ağlıyordu ve o zorlu gece sonrasında birbirimize çabucak alıştık miniğimle 😌 bu arada sonda çıkarılırken korkmayın dayanılmayacak bi sızı değil sonrasında karnıma bastıklarında da öyle büyük bi ağrı yaşamadım çünkü yaram daha fazla ağrıyordu ama geçiyor yaa inanın geçiyor sütünüz gelmediğinde üzülmeyin ben çok ağladım bi kere mama verdik enjeksiyonla memeyi tuttuğunda yan taraftan da verdik sütü ki emmeye devam etsin diye 💜 şimdi minik kızım bize biz ona alışmaya çalışıyoruz umarım isteyen herkes anne olur anne adayları da evlatlarına sağ Salim kavuşsun 😌💜