Ebrbre Kızlar bugün sağlık ocağına gittim beta ve diğer değerlerime baktırmaya öğleden sonra e nabıza düşer dediler ama bu saat oldu hala çıkmadı sağlık ocağınıda aradım düşer demiştiniz diye çıkınca düşer dedi bi türlü çıkmıyorrrr..
Nasaearth Ebrbre benimde sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerin hiç birini işlemiyorlar sisteme söyledikleri halde. sizinkini de işlemeyebilirler
SimgeTuna Ebrbre hangi halk sağlığı laboratuarına gönderiyorlarsa öğren orayı ara iyisi mi😊😊 barkod numarası verdiler mi internetten ilçe+ halk sağlığı laboratuvarı sonuçları yazıp barkod bilgilerini girersen öyle de ulaşabilirsin
Mirzaninannesiii Ebrbre barkod aldin mi sağlık ocaginin internet sitesinden bakılıyor. Ben öyle yapmıştım
Boniboncuk Ebrbre internete aile hekımlıgı laboratuvar sonuç dıye yazın Size barkoda verdilerse o numarayla girip bakım e nabıza ertesi gun duşuyor Ben hep dediğim sekilde baktım
Kubra112233 E nabızda düşmüyor bazen. Artık barkod numarasına gerek yok bulunduğunuzun ilin sağlık müdürlüğü laboratuvar sonuçları diye aratırsanız kimlik numaranızla sonuçları görebilirsiniz
Meltem_Akgn3 Ebrbre telefon numarası almadı mı sizden bana sonuçları istersen gel al yada biz size atarız diyorlar hatta ulaşamadıklarında bana ısrarla arıyorlar normal den de wp den de mesaj atıyorlar
Nesli29 E nabıza geç düşüyor malesef, ordaki hemşirenin numarasını alıp aramıştım öyle öğrenmiştim. Ya da sağlık ocağını direkt arayın