grafikeranne İkinci ya da üçüncü günde hissetmek mümkün müdür acaba ben mi psikolojik olarak hissediyorum 😄 Midem sürekli bir bulantı halinde destek bekliyorum kızlar 🥲
pijamaboregi grafikeranne 3 haftalıkken öğrendim hissediyordum ama ihtimal veremiyordum daha önce sürekli negatifi görünce ☹️
kahvesever__ grafikeranne 4 haftalıken öğrendiğim hiç bir beriltim yoktu sadece meraktan test yapmıştım ve pozitif ti 😉
Asyamm21 grafikeranne ilişkiden 2-3gün sonra belirtiyi görmek çok mümkün değil Kızımı 7.haftada oğlumu 4.haftada yoğun bulantı ve baş ağrısı ile anladım
Kubra1853 grafikeranne sanmıyorum genelikle adete yakın kasık agrısı gögüs agrısı kusma bazılarında erken bazılarında 3 ayında
Smyye1B grafikeranne Evliliğimin ilk haftası evde ben hamileyim diye dolaştım 2ci haftasında müjdemi aldım ♥️👶🏻
Nur223 grafikeranne adetim düzensizdi benim. 1 sene olucaktı doktora tedaviye gitmeye tam o ay 8 gün gecikmem oldu düzensiz olduğu için beklemiyordum tabi test yapınca şoka girmiştim 😊 kan verdim 4 haftalıktı şuan 22 haftalığız
Smyye1B grafikeranne Midem çok yanıyordu böyle kabarıyor gibiydi ilk defa öyle bişey yaşadım 2ci hafta göğüs dolgunluğu ve dokunamayacak kadar acı vardı test yaptık sonuç pozitif 😇 regl günümde test yaptım birde.
Mubarekellaaaa Bfduam hissetmedim canım adetimden 2-3 gün önce hamile kalmışım adetim 2 hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı o yüzden erken öğrenmiş oldum
Leylasiva21 grafikeranne 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ama belirti yoktu sadece hissettim çok şükür 20 haftalik olduk kizimla
Mltmsncn grafikeranne 22.günde öğrendim. Hamilelik testinde ilk silik cıktı 20.günde. 2 gün sonra adet olmamm gereken gündü tekrar yaptım direk çift çizgi cıktı. 🎈