Ozum12 Minmin rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın benimde kese yeni göründü daha çok yeni 2 hafta sonraya randevu verdi hem kese büyüsün hem kalp atışını duyalım ikisindende netlik olur hem dedi
Ysgl26 4+6 da keseyi gördük. Takvime göre 5+6 ydı bi hafta geç döllenme olmuş. 7+2 de de kalp atışlarını duyduk. Hayatımda böyle güzel bi ses duymamıştım daha önce. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ozum12 Ysgl26 Amin rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın benim keseyi gördü ama çok yeni dedi bana da 2 hafta sonraya randevu verdi hem kese büyüsün hem o zamana kalp atışımızda duyarız dedi benim içinde dua edin 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Ozum12 ozgerbas inşallah içinizi ferah tutun bol bol dua edin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bendede kese göründü iki hafta sonraya randevu verdi hem kese büyüsün diye hemde kalp atışını duymak için
Askiletotomsu Ozum12 şuan beş buçuk haftaligiz teyzesi Dün doktora sordum da 7-8 güne bir bakalım dedi Acile gitmiştim ben Bu kez özele gidicem
Ozum12 Askiletotomsu doktor onuda söylemedi son adet tarihimi sordu sadece 1 aralıkta olmuştum 4 hafta 6 günlüğüz
Ecmgn Hapyymami 6885 değerinde çok yüksek ihtimal görünür diye düşünüyorum baya artmış çünkü değeriniz
Ecmgn Ozum12 adetimin 1 gün gecikmesnde evdeki testte çıktı 4 gün sonra hastaneye gittim kese yoktu kanda belli oldu üzerinden 3 gün geçti kese göründü 6 haftalıkkende kalp atışı duyduk