fundadncc Merhabalar biz 21+3 haftalık olduk detaylı ultrasona ne zaman girsem diye düşünüyorum siz kaç haftalıkken gitmiştiniz
fundadncc Eda-1997 mesela aç veya tok farkediyor mu nasıl geçmişti sizde ben sanırım biraz çok heyecanlıyım beni neler bekliyor o gün merak ediyorum 🙈
Eda-1997 fundadncc hiç fark etmiyo aç tok ben çikolata yiyip girmiştim benim kız maşallah çok hareketliydi hiç endişe etme rahat olmaya çalış ben çok rahattım o yüzden güzel geçti çok şükür stres yapma 🥰🤲🏻
Carriebradshow fundadncc evet ya bende çok heyecanlıyım bir an önce cumartesi olsa da bebişlerimi görsem diyorum 🥰 siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz
fundadncc Eda-1997 çok teşekkür ederim bakalım benim kız da hareketli olacak mı inşallah güzel geçer 🙏🏻☺️❤️
Dilara0606 fundadncc kuzum mutlaka tok git ben ozelde yaptiracam devlette randevu bulamadim ve beni uyardilar kesinlikle tok gelin diye
fundadncc Carriebradshow evet bende minik kızımı görmeyi çok istiyorum haftaya 22 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum şu an inşallah 🥰