kuzeymomsss Askiletotomsu 3 haftalıkken öğrendim ve testi hemen eşime attım 😂 eşinden nasıl o kadar süre sakladın 😂
Askiletotomsu kuzeymomsss yeni yılda geri sayimda sıfır olunca söylemek için. Ama bugünkü ağrım bulantım o haftalarda olsa saklayamazdim saklayacak hevesimde olmazdı başlarım böyle ise diye 😅
NiceNice Emine2222 ilk bebeğimde annem eşim ve DR haricinde diğer kişilere kaynanamda dahil 5,5 aylıkken söyledim. Şu an gene hamileyim ama karnım çok erken çıktığı için millet hemen fark ediyor. 15+4’üz beni gören anlıyor söylememe gerek kalmıyor 😄
Burcinirak Emine2222 ben eşime de bütün aileye de 11 haftalık olunca söyledim.Çok riskliydi ve eşime söylediğim an herkes duyardı zaten o yüzen ona da demedim 😂😂
Ozlem2206 Emine2222 kan testi verip kesinleşince dayanamayıp söylemiştik benim tüm dünyaya haykırasım vardı çünkü 😂
kuzeymomsss Askiletotomsu yaaa ne güzel anı olmuştur size çok güzel bir zaman da söylemişsiniz gerçekten. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Mom54544 Emine2222 Ama planliydi tüp bebek tedavisi görmüştüm zaten annem kv eşimin yengesi bekliyordu teyakkuzda aramami 😂
mekutlu12 Emine2222 öğrendiğimiz gün eşim herkese söyledi bekle keseyi görelim dedim ama ikna edemedim bir saat zor dayandı 😂 4+2 falandı