Kızlar dogum yaptım hesapım digeri kapandı bende farklı e postayla hesap açmak zorunda kaldım Happy kids sarmadı sarmıyor pek sorum şu sütüm az geliyor sezeryan oldum aptamil mamayla destekliyorum ama oğlum ilk önce anne sütü emmek içmek istiyor sonra mama birde ebe iki saate bir emzir mamayla az destekle dedi benim oglum bi saate bi acıkıyor benim gögüsüm anca üç saate bir doluyor mecbur mama veriyorum onda da doymuyor 50 ss iciyor nerdeyse halen aranıyor baş parmagını emiyor hastenede yoğun bakımda kaldı bir hafta sarılık kanda enfeksiyon da dolayı hemşireler ebeler aç kalmasın diye hem anne sütü verip hemde 30 ss mama vermişler bazen 50 ss si şimdi bu cocuk bi saate az on dakka beni emiyor birde mama alıyor doymayınca mecbur uyumuyor agzına emzigini veriyorum birde cok birden yiyince göbeği şişiyor sindiremiyor kusuyor gazını da cıkaramıyor korkuyorum midesi zarar görecek diye birde kolik bebek huysuz cok aşırı gazlı evde 3 tane gaz damlası var işe yaramadı elimde sırtını sıvazlıyorum cıkmıyor gazı bazen mecburen anna kucagına yatırıyorum yan az elimle salıyorum ana kucagını öylesi az cıkıyor birde bezini aşırı taşırıyor birden cok yedigi icin kıyafet yetiştiremez oldum kış gününde soba da zor kuruyor şimdi ben buna nasıl düzen oluşturabilirim ben istiyorum ki az az yesin sindire sindire çünkü birden okadar yiyince kusuyor ama eşim izin vermiyor karışıyor aç kalmasın aç bu cocuk ver memeni ver mamayı diyor cocuk birden bi saate okadar besin aldımı ne uyuyabiliyor ne de gazını çıkarabiliyor iyice biberona da alıştı bazen memede emek istemiyor sıkılıyor mecbur sağıp da veriyorum artık bu döngüden cok sıkıldım ağlıyorum devamlı hem kolik +hem göbek deligi az iltihap kaptı hem pamukcuk oluştu agızında biberon aldığı icin hem birde asla bezini değiştirmeme izin vermiyor kıyafet giydirmeme de durmuyor elini sıkıyor bacagını geriyor donunu giydiriyorum çıkarıyor kendini gererek bizim bi alt açma değiştirme işlemi yarım saati buluyor o ağlıyor ben ağlıyorum 21 gün bana sanki Bir yıl gibi geldi gözünüzü sevem bu durumda olup atlatanlar cözümlerini yazsın bilgiye tecrübeye ihtiyacım var bazen sabrım taşıyor devamlı nini ve salanarak uyumak istiyor birde napsam acaba o kendi kendine salanan ana dizisinden mi alsam kimisi bende o da işe yaramadı onun yerine hamak al dediler sizce kolik bebek neyde nerde yatar beşik aldık büyüyen beşik yatmıyor icinde şuan ana dizisinde yatıyor baby nets aldım onu da sevmedi bebek bezi de cok taşıyor bu süreç böyle kaç ay devam eder siz neler yaptınız fikir verin acil