benimmdunyamm Kızlar merhaba sağlık ocağı aradı 5 haftalık hamileyim beni aradılar yarın aç karnima gelmemi söylediler tahlil yapacaklarmış ne yapıyorlar tahlilde neye bakılıyor başka neler yapıyorlar acaba
hamisanne_63 benimmdunyamm kan değerlerine bakıyorlar ben 35 haftalığım bugun yine çağırdılar gittim kan verdim geldim bu son tahlil di zaten 3-4 kez çağırıyorlar gebelik boyunca toplam
Hilalbasak benimmdunyamm canim kan degerlerine bakicaklar,demir b12 ,D vitamini ona gore ilac vercekler
dml33 benimmdunyamm rutin kan tahlilleri idrar boy kilo falan soruyo geleceğin tarihleri soyluyo bunda sonra tetanoz aşısı için falan zaman verio
Aylin509 benimmdunyamm genel tahlil canım sorun yok her ay rutin olarak yapılacak gebelik kontrolü de aynı sekilde
Mervemry Tsh,hepatitler,hemogram,biyokimya,betahcg birde idrar yapıyorlar geçen hafta yaptırdım hepsini
Mervemry benimmdunyamm aile hekimine giriş yaptır yanına çık gebe olduğunu söyle aradıklarımı söyle testler için sonra senin bi hemşiren olması lazım orda doktorunla çalışan ona kayıt yaptır unutma